Sektionssamordnare till DT-sektionen på röntgen, Östersunds sjukhus.

Arbetsplatsbeskrivning

I region Jämtland/Härjedalen bedrivs röntgenverksamhet på flera platser i länet. I Östersund finns det enda länssjukhuset som erbjuder specialistvård där Röntgenavdelningen är en del av denna. Vi kan erbjuda möjligheten till bred kompetens genom varierande placeringar och arbetsuppgifter på de olika modaliteterna. Röntgenavdelningen består av ca 100 medarbetare varav 36 är röntgensjuksköterskor. Vi är mitt i en process där vi moderniserar vår maskinpark, främst på DT-sektionen. GE Revolution och GE Revolution Apex är nyligen installerade, och förbättringsarbete av protokoll och metodböckerna pågår. Det är även planerat att byta ut vår Philips Ingenuity till en GE Frontier inom ett par år. På avdelningen finns även tre GE MR-kameror på 1,5 Tesla och på ultraljudssektionen finns det tre labb. Vår konventionella sektion består av tre skelettlabb, ett genomlysningslabb och ett labb för interventionell radiologi. Informations- och bildbehandlingssystemet som används i regionen är Sectras RIS/PACS. Vi bedriver verksamhet dygnet runt med sovande jour efter 03:00 till 07:00-07:30.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en ansvarstagande röntgensjuksköterska/radiograf som tillsammans med 2 ytterligare kollegor kan ta ansvar för verksamheten på DT sektionen. Som sektionssamordnare ser vi fördelar med att du jobba dagtid under veckodagarna, möjlighet till personlig anpassning finns. Arbetet som sektionssamordnare involverar handledning av kollegor, utveckling av arbetet på sektionen samt protokoll och metodboksarbete m.m.

Kvalifikationer

Du är legitimerad röntgensjuksköterska med god kunskap om DT verksamhet. Erfarenhet från tidigare samordningstjänst är meriterande. Som person är du pedagogisk, lösningsorienterad och självständig. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Du blir automatiskt medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika aktiviteter och rabatter.
I mån av tillgång så hjälper vi till med boende.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Johan Wahlström
Enhetschef
Telefon: 063-15 36 94
Email: johan.wahlstrom@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Benjamin Castro Ramos
Vårdförbundet
Telefon:
Email: benjamin.castro.ramos@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/449/2022
Sista ansökningsdag: 2023-01-08

Ansök nu

.

REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN

Postadress: Box 654, 831 27 Östersund
E-post: region@regionjh.se
Telefon: 063-14 75 00 (växel)
Org. nr: 232100-0214
Fakturaadress: Box 910, 831 29 Östersund
Ekonomienhetens e-post: ekonomienheten@regionjh.se