Arbetsterapeut till Östersunds rehabcentrum

Arbetsplatsbeskrivning

Är du en arbetsterapeut med stort intresse för rehabiliteringsmedicin? Välkommen till oss på Östersunds rehabcentrum. Vi söker en kollega till enheten rehabilitering/behandlare där vi är nio arbetsterapeuter fördelade på öppen- och slutenvård. Du blir en del av ett härligt gäng som har en helhetssyn på verksamheten och som lär av och peppar varandra.

På Östersunds rehabcentrum, Remonthagen, tar vi emot patienter med förvärvad hjärnskada, neurologisk funktionsnedsättning, ryggmärgsskada och komplicerad ortopedi från 18 års ålder. Enheten utgörs av 16 slutenvårdsplatser fördelade på två team samt öppenvårdsverksamhet, som även den bedrivs i ett flertal team. Patienten kan ha kontakt med samtliga eller med några av följande yrkeskategorier; arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut, kurator, logoped, läkare, neuropsykolog, sjuksköterska, undersköterska och rehabassistent. Patientens rehabiliteringsbehov avgör vilka som ingår i teamet. I rehabiliteringsprocessen strävar vi efter helhetsperspektiv på patientens och närståendes situation.

Vår verksamhet finns ca 2.5 km från Östersunds sjukhus. Läget nära skog och Östersunds vintersportstadion med skid- och löparspår erbjuder både patienter och anställda en fin utemiljö med möjlighet till träning.

Östersunds rehabcentrum tillhör Region Jämtland Härjedalen och är en av flera verksamheter inom område Hjärta, Neurologi och Rehabilitering.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta i ett multidisciplinärt team med rehabiliteringsinsatser utifrån personcentrerad vård.
I dina arbetsuppgifter ingår bedömning, behandling och handledning. I öppenvården utförs insatser för att stödja patienten vid återgång i arbete. Samverkan med aktörer utanför Region Jämtland Härjedalen är också en viktig del av verksamheten.
Vi arbetar kontinuerligt med förbättring/utveckling av vår verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg arbetsterapeut med intresse och erfarenhet från att arbeta i team med rehabilitering. Önskvärt är erfarenhet och vidareutbildning inom rehabilitering av neurologiska sjukdomar, stroke- och hjärnskadade och aktuella ortopediska skador. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet med engagemang och samarbetsförmåga som medspelare i teamarbetet. Som person har du god förmåga att arbeta självständigt och med ett flexibelt arbetssätt. Innehav av B-körkort är ett krav.

Andra uppgifter

Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersund; www.ostersund.se
Välkommen till Jämtland Härjedalen; www.jamtland.se
Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen; www.regionjh.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
http://ww.regionjh.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Catarina Nissemark
Enhetschef
Telefon:
Email: catarina.nissemark@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Linnea Bäckman
Arbetsterapeut
Telefon: 063-154902
Email: linnea.backman@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/467/2020
Sista ansökningsdag: 2020-11-09

Ansök nu