Två verksamhetsutvecklare välkomnas till Område Kirurgi!

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du delta i utveckling och att hjälpa människor mot gemensamma mål?
Då tycker vi att du ska söka jobbet som verksamhetsutvecklare hos oss!

På område kirurgi opereras varje vecka cirka 50 patienter, 450 patienter kommer till våra öppenvårdsmottagningar, vi ger 60 onkologiska behandlingar och 140 patienter träffar vår primärjour på akutmottagningen.
En intensiv verksamhet som hanterar allt från det enkla till det komplexa, det botbara till det livshotande, och där vi träffar allt från de minsta barnen till att vi är med den sista tiden i livet.

Område kirurgi består, med sina ca 280 medarbetare, av övre- och nedre mag-och tarmkirurgi, proktologi, urologi, bröst- och endokrinkirurgi samt kärl-, plastik- och barnkirurgi. Området sköter även onkologimottagningen och den palliativa vården av cancerpatienter med tillhörande vårdavdelning, konsult- och hemsjukvårdsteam för palliativa patienter.
Som verksamhetsutvecklare inom område Kirurgi deltar du i utveckling och stödjer området mot nya gemensamma mål. Är du kreativ och lockas av utmaningar, då är du den vi söker!
Arbetsplatsen har många medarbetare som är positiva till förbättringsarbete men har behov av någon som driver förbättringsarbeten tillsammans med respektive enhetschef och medarbetarna.

Arbetsbeskrivning

Som verksamhetsutvecklare stödjer du områdeschef och enhetschefer i arbetet med verksamhetsnära kvalitets- och förbättringsarbete. Du deltar i produktions- och kapacitetsplanering samt har en viktig roll i tillgänglighetsarbetet. Du granskar, sammanställer och analyserar enheternas avvikelser, handhar Lex-Maria och IVO-ärenden och tar fram händelseanalyser liksom följer upp åtgärder i områdesledningen. Du är behjälplig med att ta fram underlag för rapporter, utredningar och patientsäkerhetsärenden och utför omvärldsbevakning. Du kan även få uppdrag att leda projekt som berör verksamheter utanför området.
På område Kirurgi är tjänsterna som verksamhetsutvecklare uppdelad i 2 st tjänster a´50%, varav en är riktad mot öppenvården och den andra mot slutenvården.

Kvalifikationer

Du har ett legitimationsyrke inom hälso- och sjukvård eller högskole-/universitetsutbildning med erfarenhet från hälso- och sjukvårdsverksamhet. Relevant påbyggnadsutbildning är meriterande. Vi värdesätter även erfarenhet av att driva förbättringsarbeten liksom projektledning.

Du är en van användare av Office-paketet och har god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift. Erfarenhet av vårt journalsystem Cosmic är meriterande.

Som person ser du möjligheter och är drivande. Du lyssnar in och är uppmärksam på verksamhetens behov och vågar initiera och motivera förbättringsarbeten liksom bidra med egna idéer. Du har förmåga att skapa ett positivt och utvecklande arbetsklimat som präglas av tillit. Du är ansvarstagande och har förmåga att snabbt sätta dig in i nya processer som du sedan uthålligt driver. Du och har lätt att samarbeta med andra men tycker även om att arbeta självständigt. Du har förmågan att planera, analysera och driva flera arbeten parallellt, vilket innebär att du också kan prioritera och strukturera ditt arbete på ett bra sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid,
Tillträde: Enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Richard Högström
Områdeschef
Telefon: 070-246 39 59
Email: richard.hogstrom@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Agneta Söderlund
Vårdförbundet
Telefon: +4663153499
Email: agneta.soderlund@regionjh.se
Namn: Caroline Holst
Vårdförbundet
Telefon: 063-153044
Email: caroline.holst@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/675/2021
Sista ansökningsdag: 2022-01-09

Ansök nu

REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN

Postadress: Box 654, 831 27 Östersund
E-post: region@regionjh.se
Telefon: 063-14 75 00 (växel)
Org. nr: 232100-0214
Fakturaadress: Box 910, 831 29 Östersund
Ekonomienhetens e-post: ekonomienheten@regionjh.se