Enhetschef i samledarskap, Röntgen, Östersunds sjukhus

Arbetsplatsbeskrivning

Vi söker en enhetschef i samledarskap till Röntgenverksamheten inom Östersunds sjukhus. Röntgenverksamheten vid Östersunds sjukhus är en enhet som leds i samledarskap av två enhetschefer.

Inom enheten arbetar runt 100 medarbetare. Kategorierna är röntgensjuksköterskor, undersköterskor, läkare, sjukhusfysiker, medicinsk sekreterare, sonograf, medicintekniska ingenjörer och adm. assistenter.

Arbetsbeskrivning

Tillsammans med den andre enhetschefen har du budget-, arbetsmiljö-, utvecklings- och personalansvar. Som enhetschef ingår du i områdets ledningsgrupp. Ni som enhetschefer har i uppdrag att tillsammans med vår medicinskt ledningsansvarige och medarbetarna utveckla Röntgenverksamheten. Du kommer att få ett speciellt ansvar för att utveckla och förbättra enhetens planering när det gäller bland annat produktion och schemaläggning och i detta ingår ledning och planering.

Kvalifikationer

Högskola/universitetsutbildning eller motsvarande förvärvade kunskaper

Vi söker en positiv och handlingskraftig chef som skapar engagemang för verksamhetens uppgifter, utveckling och resultat. Du har en förmåga att ta tillvara medarbetarnas kunskap, erfarenhet och kreativitet för att driva förbättrings- och kvalitetsarbete. Du har en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap kännetecknas av att skapa förtroende och ett bra samarbete. Du har ett genuint intresse för att arbeta med produktions- och kapacitetsplanering. Meriterande är om du har erfarenhet från chef- och ledarskap. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en organisation som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Örjan Strömqvist
Områdeschef
Telefon: 063-15 44 62
Email: orjan.stromqvist@regionjh.se
Namn: Anne Hallqvist
MLA och överläkare
Telefon: 063 - 15 38 67
Email: anne.hallqvist@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Sara Sehlstedt
Läkarföreningen
Telefon: 063-15 30 00 (sökn via vx)
Email: sara.sehlstedt@regionjh.se
Namn: Petter Ljung
Vårdförbundet
Telefon: 063-15 33 00
Email:
Namn: Patrik Fors
Vision
Telefon: 063 14 77 68
Email:

Ansökan

Referensnummer: Rs 12/2019
Sista ansökningsdag: 2019-11-24

Ansök nu

REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN

Postadress: Box 654, 831 27 Östersund
Fakturaadress: Box 910, 831 29 Östersund
E-post: region@regionjh.se
Telefon: 063-14 75 00 (växel)
O
rg. nr: 232100-0214