Tandsköterska/operationstandsköterska till Specialisttandv avdelning för parodontologi

Arbetsplatsbeskrivning

Vi söker en tandsköterska till ett spännande och utvecklande jobb på vår avdelning för parodontologi! På avdelningen arbetar idag en specialist i parodontologi, en tandhygienist och två operationstandsköterskor. Specialisttandvården är lokaliserad till Östersunds sjukhus och inom enheten finns avdelningar för parodontologi, oral protetik, ortodonti, pedodonti, oral radiologi, käkkirurgi, bettfysiologi, orofacial medicin samt reception. Tillsammans är vi ca 40 medarbetare och här råder ett gott samarbetsklimat

Arbetsbeskrivning

Vid avdelningen för parodontologi undersöks och behandlas patienter med infektioner kring tänder och implantat, slemhinnesjukdomar i munhålan och tandförluster som kräver dentala implantat. Våra patienter kommer på remiss från tandläkare, tandhygienist eller från läkare inom sjukvården. Vården planeras för att ske i nära samarbete med allmäntandvårdens tandläkare och tandhygienister i hela Jämtlands län.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Är du utbildad operationstandsköterska är det meriterande. Om du inte är vidareutbildad förutsätts att du vill bli det när en sådan utbildning erbjuds, vilket sker genom arbetsgivarens försorg. Tidigare erfarenhet från allmän- eller specialisttandvård är meriterande.
Du har bra planering- och organisationsförmåga samt god datorvana. Erfarenhet av T4 är meriterande. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att skapa goda relationer med patienter, remittenter och arbetskamrater.

Andra uppgifter

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Kristina Wiklund
Verksamhetschef/Enhetschef
Telefon: 063-14 71 51
Email: kristina.overud@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Emma Einarsson
Tandsköterska Vision
Telefon: 0670-16650
Email: emma.einarsson@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/222/2021
Sista ansökningsdag: 2021-05-09

Ansök nu