Enhetschef i samledarskap till Specialisttandvården i Östersund

Arbetsplatsbeskrivning

Vi söker en enhetschef i samledarskap till Specialisttandvården vid Östersunds sjukhus.
Här bedrivs specialisttandvård för barn, ungdomar och vuxna inom områdena käkkirurgi, parodontologi, protetik, ortodonti, bettfysiologi, pedodonti, odontologisk radiologi och orofacial medicin. Specialisttandvården har ca 40 medarbetare och behandlar remitterade patienter från sjukvården samt från länets folktandvårds- och privattandläkare. Vi erbjuder ett omväxlande arbete och för att lyckas i uppdraget behövs ett genuint intresse för att utveckla verksamhet och medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Du ska tillsammans med din chefskollega planera och följa upp verksamheten i enlighet med övergripande uppdrag och mål tillsammans med ämnesföreträdarna. Du ansvarar också för den specialiseringstjänstgöring för tandläkare som bedrivs på kliniken. Det är också du som rekryterar våra nya kollegor. I arbetsuppgifterna ingår även att samverka med andra aktörer inom och utom Region Jämtland Härjedalen.
Enhetschefen ansvarar för klinikernas resultat när det gäller verksamhets-, ekonomi-, personal- och utvecklingsfrågor. I arbetsuppgifterna ingår därmed att löpande följa upp, analysera och agera utifrån behov. Du förväntas arbeta för hög kvalitet och kostnadseffektivitet i verksamheten. Som enhetschef är du tillika verksamhetschef enligt Tandvårdslagen.

Kvalifikationer

Tidigare erfarenhet som ledare och utbildning inom tandvård är meriterande. Vi söker dig som genom tydligt ledarskap främjar ett öppet, kreativt och förtroendefullt arbetsklimat. Du är förtrogen med politiskt styrda verksamheter och dess villkor.
Vi vill att du är bra på att motivera, engagera, stötta och ställa krav på högt kompetenta medarbetare. Du har lätt för att kommunicera, har helhetssyn och bidrar till Folktandvårdens gemensamma resultat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Helhetssyn och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper som chef inom Folktandvården. Tillsammans med övriga chefer ingår du i områdets ledningsgrupp. Du är direkt underställd folktandvårdens områdeschef.

Andra uppgifter

Facklig kontaktperson Tjänstetandläkarna: Per-Ola Malmström, Telefon: 063-147152
E-postadress: per-ola.malmstrom@regionjh.se

Folktandvården i länet har femton allmäntandvårdskliniker, varav fyra kliniker är belägna i Östersundsområdet och resterande i övriga delar av länet. I Östersund finns sjukhus- och specialisttandvård som också är en del i folktandvårdens verksamhet.
Som medarbetare i Folktandvården Region Jämtland Härjedalen erbjuds du friskvårdspeng. Du blir automatiskt medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd roliga och subventionerade aktiviteter året runt.
Du erbjuds en tillsvidareanställning i regionen med tidsbegränsat förordnande om 4 år som chef.
Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt då intervjuer kan komma att ske under ansökningstiden.
Ring oss gärna så berättar vi mer!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Helena Westin
Områdeschef Folktandvården
Telefon:
Email: helena.westin@regionjh.se
Namn: Kristina Overud
Enhetschef
Telefon: 063-14 71 51
Email: kristina.overud@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Marie Edlund
Tandhygienist/SRAT
Telefon: 0647-16570
Email: marie.edlund@regionjh.se
Namn: Stephanie Betzel
Tjänstetandläkarna
Telefon: 063-14 71 23
Email: stephanie.betzel@jll.se
Namn: Marita Södertröm
Tandsköterska
Telefon:
Email: marita.soderstrom@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/248/2020
Sista ansökningsdag: 2020-06-21

Ansök nu

REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN

Postadress: Box 654, 831 27 Östersund
Fakturaadress: Box 910, 831 29 Östersund
E-post: region@regionjh.se
Telefon: 063-14 75 00 (växel)
O
rg. nr: 232100-0214