Vi välkomnar operationssjuksköterskor till Östersunds sjukhus!

Arbetsplatsbeskrivning

Vi söker en kollega som vill vara med att vidareutveckla och förnya vår centraloperation tillsammans med oss och våra tre enhetschefer!

Du som vill jobba på en arbetsplats med både spets och bredd inom såväl akut som planerad operationsverksamhet kommer att trivas på vår operationsavdelning!

Operationsavdelningen har 10 operationssalar och verksamheten består av både inneliggande- och dagkirurgi, akut och planerad verksamhet. Förutom operation ansvarar enheten för anestesiservice, uppvakningsenhet och sterilcentral. Arbetet sker i team med specialistsjuksköterskor inom anestesi och operation, undersköterskor, anestesiläkare och operatörer. Vi utför ca 8 000 operationer per år.

På Centraloperation ser vi vikten av en trygg introduktion med individuell inskolning. Hör av dig så berättar vi mer!

Arbetsbeskrivning

Verksamhet bedrivs dygnet runt. Vi ger service till samtliga opererande verksamheter på Östersunds sjukhus inom kirurgi, urologi, ortopedi, gynekologi och öron-näsa-hals.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom yrket men även du som är nyutexaminerad är välkommen med din ansökan.

Du har god samarbetsförmåga, trivs med att arbeta i team och bidrar aktivt med dina kunskaper och till ett gott arbetsklimat. Vi värdesätter att du är intresserad av att utvecklas i din profession samt att vara delaktig i att vidareutveckla vår verksamhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika och roliga aktiviteter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Lars Salomonsson
Enhetschef
Telefon: 063-15 31 72
Email:

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Andreas Tullsson
Vårdförbundet
Telefon: 063-153177
Email: andreas.tullsson@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/456/2019
Sista ansökningsdag: 2019-12-03

Ansök nu

REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN

Postadress: Box 654, 831 27 Östersund
Fakturaadress: Box 910, 831 29 Östersund
E-post: region@regionjh.se
Telefon: 063-14 75 00 (växel)
O
rg. nr: 232100-0214