Logoped till Östersunds rehabcentrum

Arbetsplatsbeskrivning

Är du en logoped med stort intresse för rehabiliteringsmedicin?
Välkommen till oss på Östersunds rehabcentrum.

Vi söker en kollega till enheten rehabilitering/behandlare. Du blir en del av ett härligt gäng som har en helhetssyn på verksamheten och som lär av och peppar varandra.

Rehabilitering/behandlare ligger inom område hjärt- och kärlsjukdomar, neurologi, rehabilitering och reumatologi (HNR) och omfattar såväl akut som planerad verksamhet.

Inom Östersunds rehabcentrum, Remonthagen, tar vi emot patienter med neurologiska sjukdomar samt patienter med stroke och traumatiska hjärnskador från 18 års ålder. Enheten utgörs av 22 slutenvårdsplatser och en öppenvårdsverksamhet. Patienten kan ha kontakt med samtliga eller med några av följande yrkeskategorier; arbetsterapeut, sjukgymnast, kurator, logoped, läkare, neuropsykolog, sjuksköterska, undersköterska och rehabassistent. Patientens rehabiliteringsbehov avgör vilka som ingår i teamet och detta kan variera utifrån prioriterade åtgärder. I rehabiliteringsprocessen strävar vi efter helhetsperspektiv på patientens och närståendes situation.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta i en multidisciplinär organisation med rehabiliteringsinsatser i vårt team på rehab men även ha en viktig roll i akutsjukvården framför allt på strokeenheten men även på andra avdelningar.

I dina arbetsuppgifter ingår bedömning, behandling individuellt och i grupp. Hembesök, hjälpmedelsprovning och samverkan med aktörer utanför Region Jämtland Härjedalen är också en viktig del av verksamheten.

Vi arbetar kontinuerligt med förbättring/utveckling av vår verksamhet och där förväntas du vara delaktig.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg logoped med intresse och gärna erfarenhet från att arbeta i team med rehabilitering. Önskvärt är erfarenhet och vidareutbildning inom neurologisk rehabilitering.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där engagemang, samarbetsförmåga som medspelare i teamarbetet, liksom god förmåga att arbeta självständigt har stor betydelse.

Andra uppgifter

Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt, då intervjuer sker löpande.

Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersund; www.ostersund.se
Välkommen till Jämtland Härjedalen; www.jamtland.se

Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen; www.regionjh.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid, Tillträde snarast
Tillträde:
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Catarina Nissemark
Enhetschef
Telefon:
Email: catarina.nissemark@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Tove Moverare
Logoped
Telefon: 063-153440
Email: tove.moverare@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/16/2020
Sista ansökningsdag: 2020-02-02

Ansök nu

REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN

Postadress: Box 654, 831 27 Östersund
Fakturaadress: Box 910, 831 29 Östersund
E-post: region@regionjh.se
Telefon: 063-14 75 00 (växel)
O
rg. nr: 232100-0214