Legitimerad läkare inom neurologi till Östersunds sjukhus

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en organisation som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter.

Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2400 medarbetare är det enda i länet, det är en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del.

Område hjärt- och kärlsjukdomar, neurologi, rehabilitering och reumatologi (HNR) omfattar såväl akut som planerad verksamhet och de ingående enheterna omfattar tre vårdavdelningar och fem mottagningar.

Neurologimottagningen vårdar patienter med neurologiska sjukdomar ex. epilepsi, MS, Parkinsons sjukdom samt hjärntumörer och motoneuronsjukdomar. Vi erbjuder dig en framåtblickande arbetsgrupp med hög trivselfaktor. Vårt team består av specialistläkare, ST-läkare, underläkare, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, administrativ assistent och undersköterska.

Arbetsbeskrivning

Vårt uppdrag omfattar neurologiska sjukdomar, med ny- och återbesök på mottagningen. Vi handlägger även akut neurologi under dagtid och vi har vårdansvar för neurologiskt sjuka inneliggande patienter. Dessutom finns en dagvård kopplad till neurologimottagningen. Samarbete med Umeå universitetssjukhus sker bla. genom telemedicinska ronder. Sjukhuset är en s.k. upplåten enhet med regionaliserad läkarutbildning och goda möjligheter till forskning. Hos oss får du en lärorik tid med goda utvecklingsmöjligheter, och engagerade handledare. På sikt kan möjlighet till att söka ST-tjänst hos oss finnas. Tjänstgöringstiden inräknas då i ST-tiden.

Kvalifikationer

Svensk läkarlegitimation. Språkkunskaper i svenska på C1-nivå enligt europarådets nivåskala. Du har ett gediget intresse och gärna erfarenhet av neurologi samt vill vara med och påverka den framtida utvecklingen inom denna specialitet. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, ett förtroendeskapande arbetssätt och stresstålighet. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika aktiviteter.

Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen. www.regionjh.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Du kan också nå annonsen via länken nedan:
https://recruit.visma.com/General/AssignmentPrint.aspx?guidAssignment=679d0284-ea05-48ed-9ac7-9234dba0c857
(Markera, kopiera och klistra in länken i en ny flik/nytt fönster om den inte visas som klickbar.)

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid, Vikariat 2021-02-01-2021-09-30.
Tillträde: Tillträde 2021-02-01.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Petra Edfalk
Enhetschef Neurologimottagningen
Telefon: 063-15 54 44
Email: petra.edfalk@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Kristina Wiberg
Läkarföreningen
Telefon: 063-153000 (via växel)
Email: kristina.wiberg@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/458/2020
Sista ansökningsdag: 2020-11-08

Ansök nu