Tandsköterska till specialisttandvården, avdelningen för Orofacial Medicin

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till oss på specialisttandvården i Östersund! Vi söker en tandsköterska till vår avdelning för orofacial medicin då en av våra tandsköterskor ska vara tjänstledig.
Specialisttandvården är lokaliserad till Östersunds sjukhus och inom enheten finns avdelningar för parodontologi, oral protetik, ortodonti, pedodonti, oral radiologi, käkkirurgi, bettfysiologi, orofacial medicin samt reception. Tillsammans är vi ca 40 medarbetare och här råder ett gott samarbetsklimat.

Arbetsbeskrivning

Vid avdelningen för orofacial medicin utförs bland annat tandvård på patienter där god munhälsa är särskilt viktig. Infektionsutredningar och eventuella behandlingar av patienter med allvarliga sjukdomstillstånd, behandlingar under narkos, behandlingar med apnéskenor och utredningar/behandlingar av svåra oralmedicinska tillstånd.
Arbetet som tandsköterska här innebär förutom de vanliga tandsköterskeuppgifterna med patientbehandling, assistans, hygien, patientadministration osv. även en hel del kontakter med andra vårdgivare inom sjukvård och tandvård, att samordna vården med andra och hantera remissflöden

Kvalifikationer

Tandsköterskeutbildning
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
Vi söker dig som är engagerad, flexibel och som har stor förmåga att skapa goda relationer med såväl patienter som medarbetare.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Folktandvården i länet har femton allmäntandvårdskliniker, varav fyra kliniker är belägna i Östersundsområdet och resterande i övriga delar av länet.
Under hösten 2018 har vi öppnat ytterligare en klinik, Tandakuten i Östersund.
Som medarbetare i Folktandvården erbjuds du friskvårdspeng. Du är medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd roliga och subventionerade aktiviteter året runt.
Ring oss gärna så berättar vi mer!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: enligt överenskommelse till 220630
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Kristina Wiklund
Verksamhetschef/Enhetschef
Telefon: 063-14 71 51
Email: kristina.overud@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Emma Einarsson
Tandsköterska Vision
Telefon: 0670-16650
Email: emma.einarsson@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/253/2021
Sista ansökningsdag: 2021-05-12

Ansök nu