Sjuksköterska till Infektionsavdelningen

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till oss på infektionsavdelningen!

Här får du ett spännande jobb med utredningar av allt ifrån tropiska sjukdomar till sepsis och sårvård. Vi vårdar även patienter med verifierad och misstänkt smitta med Covid-19. Du kommer att arbeta i en trygg miljö med tydliga rutiner och där du givetvis arbetar säkert i bra skyddsutrustning.

Vi har ofta avancerad akut vård vilket gör att man blir väldigt bred i sin yrkeskunskap och du får möjlighet att använda hela bredden av din kompetens. Vi uppmuntrar till kompetensutveckling och det finns möjligheter till forskning. Om du väljer att arbeta hos oss kommer du att få jobba med ett trevligt gäng människor!

Arbetsbeskrivning

På avdelningen arbetar vi i team med sjuksköterskor, undersköterskor och läkare i patientnära vård. Vi har en ledningssjuksköterska i tjänst, måndag-fredag vars huvuduppgift är att hjälpa och stödja sina kollegor på avdelningen. Vi har en stabil och bra läkargrupp och en härlig stämning i arbetslaget.

Infektionsavdelningen har 17 vårdplatser, samtliga är enkelrum med sluss och möjlighet till isolering. Tio rum har även ingång från loftgång utifrån, om det behovet uppstår.

Tjänsten innebär rotationsarbete dag/kväll/natt. Det finns även möjlighet att enbart jobba natt. För att arbeta natt vill vi att man först ska känna sig trygg i sin roll som sjuksköterska på avdelningen.

Kvalifikationer

Leg. Sjuksköterska. Du har en positiv inställning och gillar att jobba i team men också att ta eget ansvar. Du har ett intresse av infektionssjukdomar och det är meriterande om du har erfarenhet av avdelningsarbete.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Urval och tillsättning sker löpande under annonseringstiden. Vi ser därför att du kommer med din ansökan så snart som möjligt.

Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersund. www.ostersund.se

Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se

Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen: www.regionjh.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: 2020-09-01 eller enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Eva Fureman
Enhetschef
Telefon: 063-15 51 47
Email: eva.fureman@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Maria Berg
Vårdförbundet
Telefon: 063-15 32 31
Email: maria.berg@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/303/2020
Sista ansökningsdag: 2020-08-02

Ansök nu

REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN

Postadress: Box 654, 831 27 Östersund
Fakturaadress: Box 910, 831 29 Östersund
E-post: region@regionjh.se
Telefon: 063-14 75 00 (växel)
O
rg. nr: 232100-0214