Tandläkare till Folktandvården Campus och Tandakuten i Östersund

Arbetsplatsbeskrivning

Utmanande jobb som tandläkare
Här erbjuds du som har erfarenhet och är trygg i din yrkesroll en utmaning. Vi söker dig som vill kombinera tjänsten som tandläkare på vår största tandvårdsklinik Campus med tjänstgöring på vår nya jourklinik. Folktandvården Campus ligger centralt i Östersund och vägg i vägg ligger Tandakuten. På FTV Campus bedrivs alla behandlingar som allmäntandvården kan tillhandahålla och för alla åldrar.
Som tandläkare på Tandakuten kommer du fylla en viktig uppgift och bli uppskattad, då kliniken förbättrar tillgängligheten till tandvård för patienter med akuta besvär

Arbetsbeskrivning

Som tandläkare på Campus och Tandakuten arbetar du med både vuxen- och barntandvård. Tjänstgöring på en jourklinik innebär att du som söker förväntas ha yrkeserfarenhet och att du är trygg i din yrkesroll. Vi vill att du är flexibel och har förmågan att skapa goda relationer med såväl övriga medarbetare som patienter. Vi ser gärna att du gillar rollen som handledare till mer oerfarna kollegor. På Tandakuten planerar vi för att nyutexaminerade ska få göra del av sin introduktion.
Personlig och yrkesmässig utveckling är viktigt. Du erbjuds därför att i dialog med din chef årligen göra en plan för individuell kompetensutveckling.

Kvalifikationer

Svensk tandläkarlegitimation
Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift
Professionell i din yrkesroll
Övriga språkkunskaper är ett plus liksom kunskap i T4
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Andra uppgifter

Folktandvården i länet har femton allmäntandvårdskliniker, varav fyra kliniker är belägna i Östersundsområdet och resterande i övriga delar av länet.
I Östersund finns sjukhus- och specialisttandvård som också är en del i folktandvårdens verksamhet Folktandvården Campus ligger på campusområdet i Östersund och har ca 30 medarbetare i alla åldrar. Kliniken är byggd 2012. Vi har i dagsläget nära 15000 patienter varav mer än 5000 är barn, ännu fler önskar bli patient hos oss!
I september 2018 öppnade vår nya jourklinik. Tandakuten har tre behandlingsrum, reception och väntrum. Övriga utrymmen delas med Folktandvården Campus.
Som medarbetare i Folktandvården Region Jämtland Härjedalen erbjuds du friskvårdspeng. Vi arbetar också för hälsofrämjande scheman, naturligtvis i kombination med verksamhetens behov. Du blir automatiskt medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd roliga och subventionerade aktiviteter året runt. Du erbjuds även rabatter vid köp på olika företag mm.
Ring oss gärna så berättar vi mer!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Berit Holmquist Bodemyr
Enhetschef/verksamhetschef
Telefon: 063-142427
Email: berit.bodemyr@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Per-Ola Malmström
Tjänstetandläkarna
Telefon: 063-147152
Email: per-ola.malmstrom@regionjh.se
Namn: Stephanie Betzel
Tjänstetandläkarna
Telefon: 063-14 71 23
Email: stephanie.betzel@jll.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/426/2020
Sista ansökningsdag: 2020-11-15

Ansök nu