11/6 Gocart i Östersund

i Lungre

Fartfyllt och kul!

10 st bilar står startklara på den 1020m långa banan och bjuder på en fartfylld upplevelse.

Här gäller det att köra så bra som möjligt under tidskvalet för att få en bra position i finalen. Varje förare kör 1 kval och 1 final, dvs 2 race per person. Hela banan är bokad för oss och det är bara att trycka ner pedalen och köra..

Östersunds Gocarts hemsida

Tid och plats: 11/6 Kl 17 på Lungre Motorstadion strax utanför Östersund.

Personalföreningspris: 200 kr som du sätter in på vårt bankgiro 499-0305 innan 11/6.

Gällande hantering av coronaviruset (COVID-19)

Fördelen med gokart är att det är utomhus och helt utan trängsel bland andra människor. Östersunds gokart håller därför öppet som vanligt och vi följer noga de rekommendationer och instruktioner som ges av Folkhälsomyndigheten.
Säkerheten för våra gäster och personal är vår högsta prioritet i alla situationer. Just nu vidtar vi extra försiktighetsåtgärder och driver vår verksamhet enligt myndigheternas riktlinjer.

  • Stanna hemma om du är sjuk! Det är jätteviktigt att ni inte besöker oss om ni uppvisar några som helst symtom. Detta gäller även 48 timmar efter att man slutat ha symtom.
  • Vi desinfekterar använda hjälmar och även rattarna efter varje körning! Har du en egen hjälm är du mer än välkommen att köra med den!
  • Vi lånar inte längre ut overaller för att minska smittspridning.
  • Vi tillåter högst 5 personer i lokalen samtidigt. Det är en utomhusaktivitet, så det går alldeles utmärkt att vänta ute på sin tur att ta en hjälm!
Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 10 juni klockan 13.00.