17-24/8 Blodomloppet på distans 

Personalföreningen Region JH sponsrar

PERSONALFÖRENINGEN REGION JH sponsrar dig som är anställd och pensionärer som är medlemar i Personalföreningen  Region JH med halva anmälningsavgiften dvs 100kr.

I år ställer även Blodomloppet om och blir Blodomloppet på distans. Under perioden 17-24 augusti kan du genomföra ditt lopp när som helst och vart som helst. Vill du springa eller gå  Badhusparken på den ordinarie banan eller varför inte i Brunflo, Ås, Krokom, Svenstavik, Åre, Strömsund, Bräcke eller på ÖSK.

Årets upplägg går till så att du anmäler dig eller ditt lag och får ett startpaket skickat hem till dig. Startpaketet innehåller årets tröja, nummerlapp och medalj. Du deltar genom att gå, jogga eller springa 5 eller 10 kilometer där det passar dig. Delta gärna i årets tröja och med nummerlapp på bröstet!

Kanske vill du utmana dina vänner eller kollegor? Om du vill får du gärna dela en bild eller ett videoklipp i sociala medier för att sprida glädje och uppmärksamma vikten av att ge blod.

Anmälningsavgiften är 200 kr (100 kr med sponsring av Personalföreningen) och då får du ett startpaket hemskickat så att du kan genomföra ditt egna lopp. Sista anmälningsdag är 3 aug så du är säker att du får ditt startpaket i tid innan loppet startar. Du kan givetvis anmäla dig efter datumet men startpaketen skickas då löpande ut och kan inte garanteras inför startdagen.

Blodomloppet är ett viktigt arrangemang för att uppmärksamma vikten av att ge blod och vi hoppas att Du och dina vänner och kollegor vill vara med i även det här speciella året!

Hur går du tillväga för att använda erbjudandet?: För anmälan till Blodomloppet i Östersund gå via hemsidan eller gå direkt till anmälningssidan.

  1. På sidan DELTAGARE ska du som vill ta del av Personalföreningens erbjudande uppge viss information. Det är viktigt att du uppger korrekt födelseår på deltagaren/deltagarna samt under Förening/Ort/Företag ange att deltagaren tillhör Region Jämtland Härjedalen och vilken enhet/avdelning denne jobbar på. T ex Region JH – Akuten eller Region JH – Avd 213.
  2. På sidan BETALNING anger du rabattkoden REGIONJH20 – Ger 50 % rabatt på anmälning/ar till Blodomloppet i Östersund. Skriv in koden och välj att aktivera koden och du kommer då se att anmälningsavgiften kommer att korrigeras. Rabattkoderna är bara för bruk av anställda inom Region JH och om koden skulle komma att användas av utomstående så kommer arrangören att fakturera kontaktpersonen som gjort anmälan.

Om ni har några frågor är ni välkomna att maila ostersund@blodomloppet.se.

Tips! Tänk på miljön och anmäl er tillsammans! Den som gör anmälan får alla startpaketen skickade till sig.

Länkar

Blodomloppets hemsida https://blodomloppet.se/

Blodomloppet i Östersund https://blodomloppet.se/vara-lopp/ostersund/

Anmälningssida: https://anmalmig.nu/anmalan/b0606fec-ad9c-4025-b32b-5c1e01c2da34/

Facebook: Blodomloppet på distans i Östersund 2020 https://www.facebook.com/events/413030469409571/