Jämtlands taltidning

Jämtlands taltidning är en är en reportagetidning inspelad på cd. Den kommer hem i brevlådan varje fredag till alla som inte kan se och bor i Jämtlands län. Du som bor utanför länet kan också få tidningen.

Taltidningen är gratis och varje nummer är ungefär en timme långt. Webbvarianten av taltidningen går att prenumerera på (längst ned på sidan) och du kan ta del av de olika numren i listan nedan. Webbtaltidningen kan avlyssnas 1 år bakåt i tiden.

Tidigare nummer


Tidningen beskriver hur människor och platser ser ut. Den beskriver nya varor som du kan köpa i mataffären. I tidningen kan du också lyssna på ögondoktorn. Här berättar också synskadades förening om vad dom gör. Du får veta vilka nya ljudböcker som finns att låna på biblioteket. Du får också lyssna på kända personer som berättar om hur de ser ut.

Lena Manneby

Lena Manneby

Exempel på kända personer som redan intervjuats i tidningen är vår f.d. statsminister Göran Persson och sångerskan Lill-Babs Svensson.

Redaktör och ansvarig utgivare är Lena Manneby. Ring till Lena om du vill få tidningen postad till din hemadress som cd-skiva. Telefonnummer 063-14 76 96.

Hör gärna av dig med ris och ros, reportagetips och andra goda idéer!

Vi hörs!

Lena Manneby, redaktör/ansvarig utvivare - journalist, Jämtlands taltidning.


REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN

Postadress: Box 654, 831 27 Östersund
Fakturaadress: Box 910, 831 29 Östersund
E-post: region@regionjh.se
Telefon: 063-14 75 00 (växel)
O
rg. nr: 232100-0214