Mammografivagnen

Mammografivagnen är Region Jämtland Härjedalens mobila mammografiundersöknings-vagn. Den turnérar runt på utvalda orter i Jämtland och Härjedalen.

Svar på mammografiundersökningar kan dröja

På grund av sjukdom hos personalen på mammografiavdelningen så kan vi just nu inte granska/bedöma röntgenbilderna från de hälsoundersökningar som vi har utfört den senaste tiden.

Vi hoppas att detta ska lösa sig så snart som möjligt – och bland annat undersöker vi därför möjligheten att tillfälligt få hjälp från ett annat sjukhus med att utföra dessa granskningar.

Om du har varit på undersökning hos oss så kommer du så klart att få svar, men du kan alltså räkna med att det kommer att dröja längre än de tre veckor som vi angav vid ditt besök hos oss.

Undersökningen är gratis.

Turen startar i Bräcke och går till Hammarstrand, Föllinge, Gäddede, Strömsund, ett stopp i Östersund innan den fortsätter till Hede, Sveg, Svenstavik, Järpen och tillbaka till Östersund. Under stoppen är den uppställd på orternas hälsocentraler förutom i Östersund där den står på Tysta vägen, östersunds sjukhusområde.

Denna tur tar ca 2 år och sedan börjar den om i Bräcke igen.

Var befinner sig mammografivagnen nu?

Uppställningsplatser och preliminära tider

Skriv tabellbeskrivning här

2020Vecka 5-9


Fjällhälsans HC, Hede

Vecka 10-16


Svegs HC

Vecka 17-25


Svenstaviks HC

Vecka 26-34


Sommaruppehåll


REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN

Postadress: Box 654, 831 27 Östersund
Fakturaadress: Box 910, 831 29 Östersund
E-post: region@regionjh.se
Telefon: 063-14 75 00 (växel)
O
rg. nr: 232100-0214