Jobba hos oss inom Region Jämtland Härjedalen

I vår region ligger vi steget före och står aldrig stilla. Här blommar nytänkande och innovationer. Vi har nära till både stad och fjäll. Är du intresserad att jobba på en mindre ort så finns många hälsocentraler och tandvårdskliniker runt om i hela regionen.

Utvecklas hos oss
Vi jobbar för att du ska få flera utbildnings- och karriärmöjligheter. Det kan innebära möjligheten att forska vid sidan av ditt vanliga jobb, bredda din kompetens, utvecklas inom ledarskap eller om du vill byta inriktning eller yrkesområde. Hos oss uppmuntras du alltid till utveckling!

Stor satsning på forskning
Som medarbetare finns goda möjligheter till att forska vid sidan av sitt vanliga jobb. Satsningen på forskning har fördubblats under de senaste åren. Här finns ett nytt kliniskt forskningscentrum med forskningssjuksköterskor på plats och samarbeten med statistiker och vetenskapliga handledare.

Vi publicerar fler antal forskningsartiklar än någon annan region i Sverige, i förhållande till antalet anställda. Några exempel på pågående forskning är barn med hjärtfel, astmarelaterade symptom vid arbete i kyla, behandling av ansträngningsinkontinens via en app för smartphone och uppföljningsprogram för minskning av antalet strokefall.

Fantastisk fritid
Vår personalförening lockar med fantastiska erbjudanden och härliga aktiviteter. Här finns många förmåner och erbjudanden för alla som jobbar hos oss. Det kan vara billiga skidresor och boende, rida med islandshästar, floristkurser eller teknikkurs på längdskidor.

Bostad
I mån av tillgång hjälper vi till med boende, via vårt egna bostadsbestånd i Landstingsbostäder


REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN

Postadress: Box 654, 831 27 Östersund
Fakturaadress: Box 910, 831 29 Östersund
E-post: region@regionjh.se
Telefon: 063-14 75 00 (växel)
O
rg. nr: 232100-0214