Kom in i matchen och ta steget

Har du funderat på att helt byta livsstil och jobb eller flytta hem igen? Eller kanske på att etablera ditt företag i Jämtland Härjedalen?

Välkommen till ett rekryteringsevent som riktar sig till dig som bor i och runt Stockholmsområdet. Du får träffa representanter från Jämtland Härjedalen som kan berätta för dig hur det är att bo, leva och utvecklas i regionen och hjälper dig att ta steget mot en ny livsstil i Jämtland Härjedalen!

Region Jämtland Härjedalen behöver fler innevånare. Både företagare och medarbetare. Vi behöver flera pedagoger, programmerare, läkare, sjuksköterskor, ekonomer inom redovisning, kockar och ingenjörer.

Besök vårt rekryteringsevent 26 maj vid Globen i Stockholm

Möt oss på Quality Hotel Globe kl.12.00 innan vi, ÖFK, möter Djurgården. Möt och prata med representanter från bland annat Cybercom group, CGI, Onepartnergroup och Region Jämtland Härjedalen. Kom och lyssna på dom om vilka jobb som finns, mingla och ta del av uppsnacket med ÖFK innan matchstart.

Hoppas vi ses innan matchen!


Skriv tabellbeskrivning här

Var

Quality Hotel Globe, konferensrum Galaxen

När

Söndag den 26 maj kl. 12.00 – 14.30

Anmälan

Vi har ett begränsat antal biljetter, först till kvar gäller! Anmäl dig här

Vill du starta eget i Jämtland Härjedalen?

Är du egenföretagare eller funderar på att starta verksamhet i Jämtland Härjedalen, ta chansen att höra mer om vilka möjligheter som finns. Vi erbjuder tips och råd och har en representant på plats som kan guida dig vidare.

Bild på ÖFKs tränare Ian Burchnall Foto David Lidström-Hulten

ÖFKs tränare Ian Burchnall Foto David Lidström-Hulten

Intresserad av att flytta till Jämtland Härjedalen?

Bli inspirerad och lyssna på Ian Burchnalls, huvudtränare för ÖFK, egen berättelse om flytt till Östersund och hans år i Jämtland Härjedalen. Självklart berättar han även om matchen mot Djurgården. Vi avslutar eventet med att tillsammans gå på matchen. Och bjuder dig på matchbiljett!

Har du inte möjlighet att möta oss på plats?

Skicka gärna mejl till hej@tasteget.nu för att få tips och information kring möjligheten att flytta till Jämtland Härjedalen, för att etablera företag eller jobba här.

Mer information

Läs mer om att leva, bo och utvecklas i Region Jämtland Härjedalen på regionjh.se/tasteget

Östersunds fotbollsklubbs logotyp
Business region mid swedens logotyp
EU-logotype

REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN

Postadress: Box 654, 831 27 Östersund
Fakturaadress: Box 910, 831 29 Östersund
E-post: region@regionjh.se
Telefon: 063-14 75 00 (växel)
O
rg. nr: 232100-0214