Besöksinformation

Besökstid

Besökstiden varierar mellan sjukhusets avdelningar. Se repektive avdelnings besökstid på 1177.se/hitta vård Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Är besökstiden inte angiven där, ring avdelningen och fråga.

Blommor

Blommor som inte är starkt doftande är tillåtna på de flesta avdelningarna, dock är inga blommor tillåtna vid allergi. Fråga personalen först.

Värdesaker och kontanter

Sjukhuset ansvarar inte för värdesaker. Ta med endast det mest nödvändiga till sjukhuset och be gärna anhöriga att ta hem värdesaker om du inkommit akut.

Telefonkontakter

Vi har som målsättning att ägna så mycket tid som möjligt till patienterna, därför önskar vi att kontakten mellan avdelningen och anhöriga samordnas till en person.

Egen sjukdom (magsjuka)

Om du eller någon du haft nära kontakt med haft magsjuka, vinterkräksjuka eller liknande symtom från mag-tarmkanalen de senaste tre dygnen vill vi att ni avstår från besök, då eventuell smitta till inneliggande patienter kan få stora konsekvenser. Om du inkommer som patient är det viktigt att du berättar om eventuell smittorisk så att vi kan vidta försiktighetsåtgärder.