Två personer som sitter och pratar

Vill du hjälpa till att utveckla företagandet i Jämtland Härjedalen? Bli vår rådgivare.

Nu söker Region Jämtland Härjedalen och länets kommuner rådgivare, konsulter och konsultföretag till Timbanken. 

Timbanken ger företagare möjlighet till fem timmar kostnadsfri rådgivning under ett år för att utveckla sitt företag inom dessa kompetensområden:

  • Affärsplan, affärsstrategi och affärsutveckling
  • Ekonomi, juridik och offentlig upphandling
  • Marknadsföring och sälj
  • Organisationsutveckling, personalfrågor och attraktiv arbetsgivare
  • Produkt/tjänsteutveckling och import/export
  • Digitalisering och IT

Här finns mer information om vad respektive område omfattar, samt om erfarenhet och hållbarhet: Beskrivning av områdena som ingår i Timbanken.

Att vara rådgivare i Timbanken

Som rådgivare i Timbanken kommer du göra en viktig utvecklingsinsats för små- och medelstora företag i Jämtland Härjedalen. Samtidigt får du möjligheten att knyta kontakter med nya potentiella kunder. Du får också 500 kronor som ersättning för varje genomförd rådgivningstimme.

Region Jämtland Härjedalen och länets kommuner driver Timbanken i projektform. Som konsult ska du kunna erbjuda rådgivning från och med mars 2022 till och med december 2024.

Så här gör du om du vill arbeta som rådgivare

Tiden för att lämna anbud inför den här omgången av Timbanken har passerat. Information om eventuella framtida upphandlingar kommer att finnas här om/när det blir dags.

Vill du veta mer om Timbanken?

Besök gärna www.timbanken.eu/jh. Där anmäler företagare sitt intresse av att få stöd via Timbanken. Den ansökan är stängd just nu, men webbplatsen ger ändå en bild av hur Timbanken-tjänsten presenteras för företagarna.

Har du frågor?

Kontakta Sven Winemark, hos Region Jämtland Härjedalen, på telefonnummer 070-535 46 24 eller via e-post till sofie.e.jonsson@regionjh.se.