Gåva till regionens anställda stöttar det regionala näringslivet

Cirka 4 000 anställda inom Region Jämtland Härjedalen ska tackas lite extra för insatserna under det gångna året. Detta genom en gåva bestående av ett presentkort som kan nyttjas hos regionala handlare och företag via appen Cityplay. I samverkan med Destination Östersund öppnar appen upp för fler av länets aktörer att ansluta sig utan kostnad under hela 2021.

Cityplay är en app där regionala handlare och företag kan ansluta sig och på så sätt bli tillgängliga för köp. Anställda kommer sedan att få en summa i appen att kunna handla för hos de anslutna butikerna.

– Coronapandemin har inte bara satt regionens anställda på prov utan också slagit hårt mot länets företagare. Med denna gåva kan vi visa vår uppskattning till personalen samtidigt som vi stöttar näringslivet, säger regionstyrelsens ordförande Eva Hellstrand (C).

Genom att erbjuda handlare att ansluta sig gratis till appen är förhoppningen att kunna erbjuda köp hos företagare i länets alla kommuner.

– Vi har anställda boende i hela länet och vill kunna erbjuda dem möjligheten att handla lokalt. Vi hoppas verkligen att många företag och butiker ansluter sig så att vi får en bred spridning i såväl geografi som av produkter och tjänster, säger Eva Hellstrand.

Gåvan omfattar 1000 kr och gäller till och med 2021-12-31. De företag och handlare som vill ansluta sig till appen gör det via www.cityplay.se/gavan.

Instruktion för handlare att ansluta till Cityplay. Word, 1016.3 kB.

Vid frågor kontakta:
Eva Hellstrand (C), regionstyrelsens ordförande, 070-601 28 95
Peter Rönnholm, ekonomidirektör, 063-14 77 76

Text: Sara Nilsson