VÄLKOMMEN TILL ENERGIKONTORET!

Vi arbetar för minskade utsläpp av växthusgaser och energieffektivisering genom projekt, nätverk och aktiviteter. Detta gör vi på uppgrad av kommunerna i Jämtlands län och Region Jämtland Härjedalen.

Du som företag, offentlig organisation och privatperson kan vända dig till oss för att få råd och stöd kopplat till energieffektivisering, klimatrådgivning och hållbara transporter.

Vi är alltid opartiska och vi har inget vinstintresse.

Välkommen att höra av dig till oss!
energikontoret@regionjh.se

Följ oss på Linkedin

Facebook

Aktuellt  • SAVE THE DATE 16 SEPTEMBER 2022:

    Klimatsmarta transporter - vad finns och hur upphandlar vi dem?


  • Symboliskt viktig laddare invigs i Gäddede
    Det är inte bara viktigt ur ett omställningsperspektiv att laddinfrastrukturen byggs ut. Utöver att Gäddedes nya snabbladdare kommer att underlätta fossilfritt resande innebär etableringen av Teslas nya snabbladdare även en viktig symbolhandling – för landsbygden.


  • En el-omställning för hela samhället
    En utbyggd laddinfrastruktur kommer att ändra hela samhällsbilden i Sveg. Det menar Per Palage som är samordnare av trafik och infrastruktur i Svegs kommun.

Lyssna på podden Öka takten!

Öka takten är Energikontoret Jämtland Härjedalens podd. Vi vill öka takten i omställningen till ett fossilfritt och energismart samhälle.

Följ oss på LinkedIn!

Genom att följa oss på LinkedIn kan du lättare ta del av event och nyheter, omvärldsbevakning och annat kul som vi sysslar med!

Grön bild med texten Vi arbetar för energieffektivisering och minskad klimatpåverkan

Energi- och klimatrådgivningen

energirad.se kan du läsa mer om vad du kan få hjälp med och hitta massa tips och inspiration för energieffektivisering hemma, i företaget eller föreningen.