Syrad Magi
Fermentering är en urgammal konserveringsmetod som är inte bara billig men också gott, hälsosam och klimatsmart.
Häng med, lär dig denna metod och upptäck nya smaker. Vi kommer att strimla, riva, stampa, pressa och såklart provsmaka.
Ta med förkläde, skärbräda, en kniv som du gillar att jobba med och plasthandskar.
Datum: Söndag den 5/10, 9.00-15.00
Lunch medtages och kan värmas i köket. Kaffe, te och fika under dagen ingår.
Personalföreningspris: Totalt 525 kr.
OBS! 275 kr betalas till Personalföreningens bankgiro 499-0305 senast 1/10 och 250 kr betalas på plats till kursledaren för ingredienser, glasburkar, smakprover och fika.
Vi håller till i Prolympias kök, Kaserngatan på gamla I5, Östersund.
Kursledare: Ibo Schupp-Jonasson 073-8062686
Det finns 14 platser.
Sidinformation
- Publicerad:
- 19 aug, 2025
- Senast uppdaterad:
- 21 aug, 2025