Gå till innehåll

Region Jämtland Härjedalen

Datum

Syrad Magi

Fermentering är en urgammal konserveringsmetod som är inte bara billig men också gott, hälsosam och klimatsmart.

Häng med, lär dig denna metod och upptäck nya smaker. Vi kommer att strimla, riva, stampa, pressa och såklart provsmaka.
Ta med förkläde, skärbräda, en kniv som du gillar att jobba med och plasthandskar.

Datum: Söndag den 5/10, 9.00-15.00

Lunch medtages och kan värmas i köket. Kaffe, te och fika under dagen ingår.

Personalföreningspris: Totalt 525 kr.
OBS! 275 kr betalas till Personalföreningens bankgiro 499-0305 senast 1/10 och 250 kr betalas på plats till kursledaren för ingredienser, glasburkar, smakprover och fika.

Vi håller till i Prolympias kök, Kaserngatan på gamla I5, Östersund.

Kursledare: Ibo Schupp-Jonasson 073-8062686

Det finns 14 platser.

Det finns 2 lediga platser kvar. Sista anmälningsdag är den 19 september klockan 13.00.
Personuppgifter
Personuppgifter






(det bjuds på fika)

Sidinformation

Publicerad:
19 aug, 2025
Senast uppdaterad:
21 aug, 2025