Restaurang Kajutan - meny
Här du kan du läsa vad vi serverar för mat under en vecka i restaurang Kajutan.
Visste ni att?
- Nötköttet kommer från lokala bönder i Jämtland-Härjedalen
- Kyckling & fläskkött är Svenskt
- Fisken som vi använder i våra rätter köper vi från Åre Atlantfisk (färsk)
- Grönsakerna som serveras i vår salladsbuffé under aug-nov kommer från Ås trädgård
- Osten i vissa av våra rätter kommer från lokala mejerier tex Tivars, Skärvången
- Vi jobbar hela tiden med att hitta lokala produkter och sammarbetspartners
Lunchbuffén kostar 99kr
Öppettider 11:00 -13:30 helgfria vardagar
Under veckorna 26-34 så har Kajutan öppet mellan 11:00 - 13:00
Meny vecka 25
Måndag |
---|
Gräddstuvad pytt i panna |
Korma curry |
Tisdag |
---|
Kyckling i kokos & rödcurry |
Mustig böngryta med champinjoner |
Onsdag |
---|
Stekt chorizo med potatismos & paprikasås |
Butter Eldost |
Torsdag |
---|
Rostbiff & potatissallad |
Majsbiffar |
Glasseufori |
Fredag |
---|
Restaurangen stängd Glad midsommar |
Sommarmenyn V26-34
Varje dag |
---|
Under sommaren så kommer kockarna att laga mat utan fasta menyer. |
Det kommer att finnas buffé med 2 rätter varav en vegetarisk. |
Soppan utgår under denna period Ha en trevlig sommar önskar personalen i Kajutan |
Meny vecka 35
Klassisk Gulasch
Broccolibiffar
Kantarell & jordärtskockssoppa
Tisdag |
---|
Orange chicken |
Pastagratäng med linser |
Svamp & rotfrukssoppa |
Onsdag |
---|
Köttfärslåda med kantarellsås |
Vegetarisk Teriyakigryta |
Hummersoppa med sparris & citron |
Torsdag |
---|
Panerad Sejfilè med dillmajonäs |
Mustig böngryta |
Pumpasoppa |
Fredag |
---|
Fläskfilè med bearnaisesås & klyftpotatis |
Pumpa & currygryta |
Fisksoppa med saffran |
Kladdkaka med lättvispad grädde |