Gå till innehåll

Region Jämtland Härjedalen

Restaurang Kajutan - meny

Här du kan du läsa vad vi serverar för mat under en vecka i restaurang Kajutan.

Visste ni att?

  • Nötköttet kommer från lokala bönder i Jämtland-Härjedalen
  • Kyckling & fläskkött är Svenskt
  • Fisken som vi använder i våra rätter köper vi från Åre Atlantfisk (färsk)
  • Grönsakerna som serveras i vår salladsbuffé under aug-nov kommer från Ås trädgård
  • Osten i vissa av våra rätter kommer från lokala mejerier tex Tivars, Skärvången
  • Vi jobbar hela tiden med att hitta lokala produkter och sammarbetspartners

Lunchbuffén kostar 99kr

Öppettider 11:00 -13:30 helgfria vardagar

Under veckorna 26-34 så har Kajutan öppet mellan 11:00 - 13:00

 

Måndag

Gräddstuvad pytt i panna
Korma curry

 

Tisdag

Kyckling i kokos & rödcurry
Mustig böngryta med champinjoner

 

Onsdag

Stekt chorizo med potatismos & paprikasås
Butter Eldost

 

Torsdag

Rostbiff & potatissallad

Majsbiffar
Glasseufori
 

Fredag

Restaurangen stängd Glad midsommar

 
 

 

Varje dag

Under sommaren så kommer kockarna att laga mat utan fasta menyer.
Det kommer att finnas buffé med 2 rätter varav en vegetarisk.

Soppan utgår under denna period

Ha en trevlig sommar önskar personalen i Kajutan

Klassisk Gulasch

Broccolibiffar

Kantarell & jordärtskockssoppa

 

Tisdag

Orange chicken

Pastagratäng med linser

Svamp & rotfrukssoppa

 

Onsdag

Köttfärslåda med kantarellsås

Vegetarisk Teriyakigryta

Hummersoppa med sparris & citron

 

Torsdag

Panerad Sejfilè med dillmajonäs

Mustig böngryta

Pumpasoppa

 

Fredag

Fläskfilè med bearnaisesås & klyftpotatis

Pumpa & currygryta

Fisksoppa med saffran

Kladdkaka med lättvispad grädde