VÄLKOMMEN TILL ENERGIKONTORET!

Vi arbetar för minskade utsläpp av växthusgaser och energieffektivisering genom projekt, nätverk och aktiviteter. Detta gör vi på uppgrad av kommunerna i Jämtlands län och Region Jämtland Härjedalen.

Du som företag, offentlig organisation och privatperson kan vända dig till oss för att få råd och stöd kopplat till energieffektivisering, klimatrådgivning och hållbara transporter.

Vi är alltid opartiska och vi har inget vinstintresse.

Välkommen att höra av dig till oss!
energikontoret@regionjh.se

Följ oss på Linkedin

Facebook

Aktuellt  • Välkommen på sommarmingel!
    Kom och mingla med oss! Vi bjuder in till en energigivande träff med lunch och fika. Tisdag 7 juni kl. 12-13 i Regionens hus i Östersund. Anmäl dig senast 31 maj - först till kvarn!


  • Elektrifieringsstöd ska boosta ellastbilar
    Första utlysningen av Energimyndighetens stöd till regionala elektrifieringspiloter har nu stängt. I Jämtlands och Västernorrlands län har ett antal olika ansökningar kommit in, men tidsplanen är tight.


  • Lofsdalen och elbilsboomen
    De senaste årens elbilsboom har lett till att behovet av att kunna ladda sin bil på de olika destinationerna i fjällen har ökat. Men samtidigt som de nya kraven på laddinfrastruktur innebär en hel del problemlösning, är det heller inget som får Lofsdalen att darra på manschetten.

Lyssna på podden Öka takten!

Öka takten är Energikontoret Jämtland Härjedalens podd. Vi vill öka takten i omställningen till ett fossilfritt och energismart samhälle.

Följ oss på LinkedIn!

Genom att följa oss på LinkedIn kan du lättare ta del av event och nyheter, omvärldsbevakning och annat kul som vi sysslar med!

Grön bild med texten Vi arbetar för energieffektivisering och minskad klimatpåverkan

Energi- och klimatrådgivning

Opartisk och kostnadsfri rådgivning och information till dig som privatperson, förening och små och medelstora företag.