Område Psykiatri söker ST-läkare

Arbetsplatsbeskrivning

Som en del i vårt framtida arbete för stabil rekrytering och attraktiv arbetsgivare kommer vi att utöka våra ST-tjänster inom Område Psykiatri .
Vi söker fler ST-läkare till vår läkargrupp på psykiatrin i Östersund som försörjer hela Region Jämtland Härjedalens medborgare med specialistpsykiatri.
Vår ST-grupp idag trivs och utvecklas, bland annat för att gruppen fungerar och har regelbundna träffar.

Du kommer till en välkomnande läkaravdelning med kompetenta specialister som kommer att ge dig löpande handledning & en personlig handledare som följer din väg till färdig specialist hos oss.
Det finns god möjlighet att mot specialisering inrikta dig inom särskilda intresseområden som beroende, neuropsykiatri, affektiva sjukdomar, äldrepsykiatri och psykos inom både sluten och öppenvård. Inom regionen finns också möjlighet till forskning.

Vi söker dig som liksom oss har ett genuint intresse av psykiatri och psykiatrisk vård. Vi ser positivt på personlig utveckling och flexibilitet inom din ST tjänst och vill att du är med och utformar den till din ST. Vi önskar engagerade läkare och då psykiatrin är en verksamhet som förutsätter gott samarbete mellan olika professioner, enheter, angränsande områden samt samhällets övriga resurser för målgruppen så får du gärna vara intresserad av samverkan, utbildning, utveckling och människan i centrum.

Vill du vara med och driva den fortsatta utvecklingen av framtidens psykiatri i Region Jämtland Härjedalen? Då är du den vi söker!

Arbetsbeskrivning

Det är viktigt för oss att du som söker har ett stort intresse för kliniskt patientarbete i kombination med ett intresse av löpande utvecklingsarbete, där patientsäkerhet är en viktig del. Inom kliniken har vi ett gott kollegialt samarbete och prioriterar ett professionellt förhållningssätt.

Vidare ser vi positivt på forskning och vidareutveckling inom området och försöker tillgodose möjligheter för det. En god balans mellan arbete, fritid och familjeliv är viktigt för hälsa och arbetsglädje och vi tillmötesgår gärna individuella önskemål i anställningsgrad.

Kliniken inför löpande digitalisering av moment i arbetsvardagen på bred front och det är en fördel om du ser detta som positivt och att det innebär möjligheter för såväl medarbetare, verksamhet samt för patienter.

Kvalifikationer

Legitimerad läkare.
Erfarenhet av arbete som underläkare inom psykiatri är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, framför allt förmåga till samarbete, kommunikation och vilja till utveckling.

Andra uppgifter

Löpande urval samt intervjuer kommer tillämpas så skicka din ansökan snarast.

Region Jämtland Härjedalen är en av länets största arbetsgivare med cirka 4 200 medarbetare.

Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionens hälso- och sjukvård. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. www.regionjh.se

Välkommen till Jämtland Härjedalen: www.jamtland.se
Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun: www.levaiostersund.se

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.

Som sökande ska du lämna utdrag ur belastningsregistret i samband med erbjudande av tjänst.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Arbetet innebär tjänstgöring under dagtid men även jourtjänstgöring under dag, natt samt helger ingår. Tillträde sker enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Ulrika Schröder
Enhetschef Läkarenheten
Telefon: 063-15 30 00 (vxl)
Email: ulrika.schroder@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Julia Stasiak
Läkarförbundet
Telefon:
Email: julia.stasiak@regionjh.se
Namn: Joakim Järphag
Läkarförbundet
Telefon:
Email: joakim.jarphag@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/82/2024
Sista ansökningsdag: 2024-02-15

Ansök nu

.