Sommarkväll på Bynäset

Foto Håkan Wike

Ta steget mot en ny livsstil – välkommen till Jämtland Härjedalen!

Att bo i Jämtland Härjedalen ger dig möjlighet att få det där lilla extra i livet. Här finns engagemang, vilja och hjärta. I vår region ligger vi steget före och utvecklas ständigt. Vi tänker nytt kring innovation, idrott, kultur och integration. Oavsett om du föredrar skidåkning, cykling, hästryggen eller avkopplande promenader finns alla möjligheter här. Vi har nära till både stad och fjäll.

Här hittar du många av de företag som ligger i framkant inom e-hälsa i Sverige. Vårt forskningsklimat är gott. Inom Region Jämtland Härjedalen drivs den tekniska utvecklingen av digitalisering inom hälso- och sjukvård in i framtiden. Här möts människor, och samverkar, samtidigt som det lokala näringslivet och företagarna får möjlighet att växa.

Ta del av vardagsäventyr, naturupplevelser, kultur, gastronomi och idrott i världsklass. Här kan du jobba på toppen av din kompetens, kanske starta upp din företagsdröm och skapa den balans i livet som du drömmer om. Kortare resväg till jobbet eller rent av arbete på distans kan ge dig mer tid över för dig själv, din familj och din fritid.

Välkommen till Region Jämtland Härjedalen!