Audionom till Hörcentralen, Östersunds sjukhus

Arbetsplatsbeskrivning

Vi söker audionomer till Hörcentralen och hoppas på din ansökan.
Hörcentralen i Östersund är en länsövergripande specialistverksamhet som ansvarar för hörseldiagnostik och hörselhabilitering/rehabilitering i Jämtlands län.
På Hörcentralen arbetar idag audionomer, hörselvårdstekniker och medicinska sekreterare.

Tjänsten är förlagd på Hörcentralen på Östersunds Sjukhus. Vi vet att det inte alltid är lätt att vara ny på jobbet och därför gör vi vårt allra bästa för att du ska känna dig trygg, taggad och förberedd inför att jobba hos oss. Vi ger dig en grundlig introduktion utifrån dina behov och erfarenheter. Vi ger dig förutsättningar för att du ska ha en bra, rolig och utvecklande tid hos oss.

Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2400 medarbetare är det enda i länet, vilket är en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del.

I region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser.

Region Jämtland Härjedalen har en gemensam värdegrund där välkomnande, handlingskraftig och pålitlig är ledorden som vi arbetar efter. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen.

Som medarbetare i Region Jämtland Härjedalen har du en rad förmåner såsom ett generöst friskvårdbidrag, samt en modern träningsanläggning med möjlighet till gruppträning på sjukhuset. Inom regionen finns även en personalförening men många erbjudanden och rabatter.

Arbetsbeskrivning

Arbetet innehåller både diagnostik, hörselrehabilitering och servicebesök för personer i vuxen ålder, men viss del av arbetstiden kan också innefatta hörseldiagnostik i samarbete med öronmottagningen. Som audionom inom hörselvården vid Östersunds sjukhus har du ett nära samarbete med Öron-näsa-halsmottagningen samt pedagogiska hörselvården. Vi erbjuder dig ett spännande arbete med stora utvecklingsmöjligheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad audionom. Som person behöver du kunna ta eget ansvar samt ha god samarbetsförmåga. Du visar gott bemötande, intresse och noggrannhet i ditt arbete. Vi söker dig som har god kommunikationsförmåga och goda kunskaper i svenska språket. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Intervjuer kan komma att hållas innan ansökningstiden förfallit.

Du som erbjuds anställning har, i mån av tillgång, möjlighet att söka boende via Landstingsbostäder, som ägs av Regionen.

Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionens hälso- och sjukvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Eva Guldvinge Nystrand
Enhetschef
Telefon: 063- 154316
Email: eva.nystrand@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Rebecka Rådsäter
SRAT
Telefon: 063-153000
Email: rebecka.radsater@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/198/2024
Sista ansökningsdag: 2024-04-07

Ansök nu

.