Neuro- och strokeenheten, Östersunds sjukhus, söker sjuksköterskor

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du utvecklas, vara en del av vårt härliga team och arbeta med patienten i fokus? Välkommen till oss på neuro- och strokeenheten i Östersund! Här möter du patienter från hela Jämtland Härjedalen med stroke, TIA, akut och planerad neurologi samt hjärntumörer. Neuro- och strokeenheten har i dag 18 vårdplatser och hanterar även regionens Rädda hjärnan-larm dygnet runt. Enheten utvecklas hela tiden och under de senaste åren har det skett många framsteg inom forskning och utveckling vilket skapar förbättringsmöjligheter för patienterna, samt möjligheter för dig som medarbetare att delta i nya spännande projekt.

Vårt mål är att alla nyanställda sjuksköterskor ska få det stöd de behöver för att känna sig trygga på sin nya arbetsplats, ge patienten en god och säker vård samt få ökad kunskap inom det specifika neurologi- och strokeområdet. På enheten arbetar du med en digital patientöversikt via surfplatta som du har med dig under hela ditt arbetspass. Detta ger dig en väldigt bra överblick över dina patienter och vilka uppgifter du och dina kollegor ska utföra. Vi arbetar även med digital läkemedelsjournal. Vi har en ledningssjuksköterska på plats under dagtid på vardagar som har en överblick över hela enheten och som i sitt uppdrag har ett ansvar att stötta dig som ny.

Hos oss har vi också från måndag till fredag en koordinator som bland annat svarar på alla inkommande samtal, har en sammanhållande roll då det gäller vårdplatsstruktur, utskrivningar, undersökningar och beställning av transporter vilket gör att du som sjuksköterska får en god avlastning från många moment. På enheten har vi även vårdnära service som bistår med patienttransporter, förråds- och kosthantering.

Vi jobbar med önskeschema, i perioder om varierande 8, 10 och 16 veckor, och sätter stort värde i att så långt det går ta hänsyn till individuella önskemål. Hos oss jobbar du även 2 av 5 helger. Du som väljer att arbeta hos oss blir en del av ett härligt gäng som lär av och peppar varandra.
Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika och roliga aktiviteter.

Läs och se mer om hur det är att jobba hos oss på neuro- och strokeenheten här: www.regionjh.se/neuro-och-strokeenheten

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska hos oss arbetar du i ett team med många andra professioner. Du ansvarar för allmän och specifik omvårdnad samt administrering av läkemedel och du deltar i planering kring patientens rehabilitering och vårdtid. Inskolning ges alltid och vi stämmer av tillsammans med dig hur lång inskolning du behöver. Enheten har nära samarbete med ett mobilt stroketeam som rehabiliterar strokepatienter i hemmet efter utskrivning. Till enheten hör också en sjuksköterskebaserad strokemottagning som arbetar med sekundärpreventiv uppföljning efter stroke och TIA (transitorisk ischemisk attack).

Möjlighet finns till auskultationspass om du känner dig osäker på om du vill söka dig till oss. Vill du veta mer om avdelningen och jobbet? Kontakta gärna enhetschef Madeleine Olofsson.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, trivs i team och vill utvecklas. Nyutexaminerad eller med erfarenhet, du är lika välkommen att söka oavsett.

Andra uppgifter

Urval och tillsättning kan ske löpande under annonseringstiden. Vi ser därför gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på neuro- och strokeenheten på länken nedan.
http://www.regionjh.se/neuro-och-strokeenheten

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Madeleine Olofsson
T.f. enhetschef
Telefon: 063-15 49 87
Email: madeleine.olofsson@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Ida Bergman
Sjuksköterska
Telefon: 063147500
Email: ida.bergman@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/963/2023
Sista ansökningsdag: 2024-03-03

Ansök nu

.