Distriktssköterska/Sjuksköterska välkomnas till Odensala hälsocentral

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till oss på Odensala hälsocentral. Vi söker Dig som är intresserad av att arbeta som Distriktssköterska/Sjuksköterska. Ta chansen att vara med och utveckla vår hälsocentral som är Östersunds största med ca 12800 listade patienter!

Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor från många olika yrken. Odensala Hälsocentral har en personalgrupp med cirka 65 medarbetare där vi tar tillvara varandras kompetens och skapar bra förutsättningar för patienten.

På Odensala Hälsocentral arbetar distriktsläkare, ST-läkare, AT-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeut/sjukgymnaster, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi har också BVC, MVC bemannat med barnsjuksköterska samt barnmorskor som arbetar på Familjecentralen i Torvalla. Vi har dessutom en PSM- enhet: en arbetsterapeut samt en rehabkoordinator som jobbar i teamet kring sjukskrivningsprocessen.

Vi erbjuder härliga kollegor, en fin arbetsplats att utvecklas på och två engagerade enhetschefer med delat ledarskap. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Att arbeta på Odensala HC i rollen som Distriktssköterska/Sjuksköterska innebär att arbeta med traditionellt förekommande arbetsuppgifter på en hälsocentral, så som mottagningsarbete, telefonrådgivning, hantera ärenden i E-tjänster, service vid läkarmottagningen men akutverksamhet kan också förekomma. Arbetet är omväxlande och självständigt.

Det är bra om du har intresse och erfarenhet av att utveckla nya arbetssätt. I vårt uppdrag ingår att bedriva förbättringsarbeten där det även ingår digitala lösningar och nära vård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vidareutbildning som distriktssköterska är meriterande. Det är av vikt att du som söker ska vill arbeta för en god primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet.

Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus som är vårt motto.

Vi värdesätter att du är engagerad och flexibel som person med en god samarbetsförmåga och vilja att vara med och utveckla verksamheten.

Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienterna bästa möjliga vård. Du trivs i din yrkesroll och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har initiativförmåga och ansvarskänsla.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Andra uppgifter

Urval och intervjuer sker löpande, du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor!

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Annica Mortensen
Enhetschef
Telefon: 063-14 20 58
Email: annica.mortensen@regionjh.se
Namn: Helen Marberg
Enhetschef
Telefon:
Email: helene.marberg@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Emelie Mikaelsson
Vårdförbundet
Telefon:
Email: emelie.lindstrom@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/824/2023
Sista ansökningsdag: 2024-02-18

Ansök nu

.