Välkommen som sjuksköterska till enheten för inskrivning och dagvård, EID

Arbetsplatsbeskrivning

Är du sjuksköterska med intresse av att arbeta inom område kirurgi?
Vi söker nu ny kollega till kirurgiska enheten för inskrivning och dagvård, EID. Här får du en vardag med stor variation, patienter i blandade åldrar och olika diagnoser. Ingen dag är den andra lik!

Du kommer att arbeta i en grupp om fyra sjuksköterskor där det är ett öppet arbetsklimat med högt i tak. Arbetstiderna är måndag-fredag. Merparten av arbetstiden är dagtid, en kväll i veckan till 20.00. Ingen helgtjänstgöring.

Som arbetsgivare kan vi erbjuda ett friskvårdsbidrag på 3000 kr per år eller friskvårdstimme 1 ggr per vecka under 35 veckor när verksamheten så tillåter. Egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter finns på personalgymmet Zefyren. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika och roliga aktiviteter.

Arbetsbeskrivning

På Dagvården tar du hand om patienter som genomgår ingrepp eller får behandlingar, exempelvis ger du installationer i urinblåsan, administrerar intravenösa läkemedel, ger injektioner och blodtransfusioner.

På inskrivningen får patienten information inför operation, ingreppsspecifika förberedelser och provtagning.

Utöver detta arbetar du även på vår perioperativa avdelning med pre- och postoperativ vård vilket innebär att du förbereder patienten med infart och läkemedel inför operation och postoperativt tar hand om patienterna som ska gå hem samma dag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, har du dessutom en specialistutbildning inom kirurgisk vård så är det meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du är flexibel, har god organisationsförmåga och vill arbeta i team.
Vi är proaktiva och arbetar ständigt med utveckling av verksamheten, vi är därför angelägna att få in nya medarbetare med framtidsvisioner och vilja att utvecklas.

Andra uppgifter

Välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev.

Urval till intervju planeras in löpande under ansökningstiden. Som nyanställd har du också i mån av tillgång möjlighet att få hjälp med bostad i Östersund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Carina Bouvin
Enhetschef
Telefon: 063-155428, 076-6486504
Email: carina.bouvin@regionjh.se
Namn: Gun Andersson
Enhetschef
Telefon: +4663153783
Email: gun.andersson@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Agneta Söderlund
Vårdförbundet
Telefon: +4663154674
Email: agneta.soderlund@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/236/2024
Sista ansökningsdag: 2024-04-03

Ansök nu

.