Sjuksköterska med ledningsuppdrag till ortopedavdelningen

Arbetsplatsbeskrivning

Nu söker vi dig som inte är rädd för att tänka nytt och som gillar ett strukturerat arbetssätt med målet att ge våra patienter bästa möjliga vård.

Vi utvecklar hela tiden vårt behovsstyrda arbetssätt för att skapa en mer effektiv vård för patienten och personalens bästa. Vill du vara med och arbeta tätt i ett team med sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, medicinska sekreterare och apotekare på ortopedavdelningen?

Ledningssjuksköterska och enhetschef har en betydande roll i den dagliga styrningen vilket leder till en ökad trygghet för personalen. Vi behöver dig som har erfarenhet och vilja att leda avdelningen tillsammans med enhetschefer.

Ortopedavdelningen är indelad i tre sektioner, ett akut, elektivt och ortogeriatriska. Alla sektioner är tvärprofessionella med fokus på att tillgodose den bästa möjliga vården för våra medborgare. På våra sektioner tar vi emot patienter med akuta skador/tillstånd och planerade operationer samt den geriatriska patienten. Utöver våra tvärprofessionella team har vi även stödfunktioner i form av en apotekare, ledningssjuksköterska, vårdplaneringssköterska och vårdnära service. Vi har även bemanningsassistenter som i nära kontakt med enhetschef arbetar för att avdelningen skall ha den bemanning som krävs utifrån vårdintensitet.

Östersunds sjukhus är det enda sjukhuset i Region Jämtland Härjedalen och ortopedavdelningen tar emot och vårdar patienter med skador och sjukdomar i rörelseapparaten. Det innefattar både akut och planerad vård och behandling. Som ensam ortopedavdelning i regionen ställer det höga krav på oss vad gäller kompetens och resurser. Vi arbetar tillsammans för att utveckla regionens hälso- och sjukvård. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i en region som erbjuder både aktivitet och avkoppling med närhet

Arbetsbeskrivning

Uppdraget som ledningssjuksköterska är att leda det dagliga arbetet på vårdavdelningen samt fördela det patientnära arbetet. Du är den sammanhållande länken i arbetsgruppen som bidrar till ett gott samarbete mellan kollegor och professioner. Du främjar en positiv och öppen arbetsmiljö samt stöttar såväl erfarna medarbetare som nyanställda. I uppdraget ingår även att identifiera förbättrings- och utvecklingsområden och delta i utvecklingsarbeten som säkerställer en god och säker vård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vill lära dig mer om ortopedi oavsett tidigare erfarenheter, inte är rädd för att tänka nytt och som gillar ett strukturerat arbetssätt med målet att ge bästa möjliga vård med patienten i fokus. Du bör ha ett intresse för ortopedisk vård och en nyfikenhet att utvecklas och att utveckla.

Tjänsten innebär arbete dagtid samt vissa helger.

Andra uppgifter

Tillträde enligt överenskommelse.
Vi kallar till intervjuer löpande så skicka din ansökan idag!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde:
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Anette Alfredsson
tf Enhetschef
Telefon: 063-15 49 78
Email: anette.alfredsson@regionjh.se
Namn: Luan Alija
Enhetschef
Telefon: 073-334 66 32
Email: luan.alija@regionjh.se
Namn: Charlotta Larsson
Enhetschef
Telefon:
Email: charlotta.1.larsson@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Mathilda Söderkvist
Vårdförbundet
Telefon: 063-142935
Email:

Ansökan

Referensnummer: Persr/215/2024
Sista ansökningsdag: 2024-04-03

Ansök nu

.