Enhetschef ÖNH-mottagningen

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till oss på öron-näsa-halsmottagningen! Här har du som sjuksköterska möjlighet att kombinera din tjänst som enhetschef med kliniskt arbete på mottagning.

ÖNH mottagningen tillhör division kirurgi och verksamhetsområde öron. I verksamhetsområdet ingår förutom ÖNH mottagningen hörcentralen, pedagogiska hörselvården, logopedmottagningen och tolkcentralen.

Öron-näsa-halsmottagningen är en specialistmottagning för patienter i alla åldrar. Vi bedriver planerad och akut mottagningsverksamhet samt operationsverksamhet.
Patienterna kommer till oss via remiss från primärvården men även via egen vårdbegäran. Vår akutmottagning är öppen på dagtid vardagar för patienter med akuta sjukdomstillstånd.
Mottagningen har egen operationssal och uppvakningsavdelning som bemannas av operations- och narkospersonal. Här erbjuder vi operationer i narkos samt lokalbedövning. Vi har även kontaktsjuksköterskeuppdrag för våra patienter som drabbats av cancer. Vi har ett nära samarbete med övriga enheter inom verksamhetsområdet.


Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2 400 medarbetare är det enda i Jämtlands län, vilket ger en närhet mellan de olika specialiteterna.

Som medarbetare i Region Jämtland Härjedalen erbjuds du friskvårdspeng alternativt friskvårdstimme. Du blir medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd roliga och subventionerade aktiviteter året runt.

Arbetsbeskrivning

I arbetsuppgifterna ingår ansvar för verksamhet, budget och arbetsmiljö.

Du är direkt underställd verksamhetschefen och kommer att ingå i ledningsgruppen för område Öron där du förväntas arbeta i nära samarbete med övriga enhetschefer, verksamhetsutvecklare och stabspersonal.

I uppdraget ingår samverkan med andra huvudmän nationellt och med andra verksamheter inom Region Jämtland Härjedalen.

Kvalifikationer

Krav: leg sjuksköterska.

Du tycker om att arbeta resultatinriktat och har förmåga att fatta beslut. Du skapar förutsättningar för ett gott samarbete såväl inom den egna verksamheten som med övriga intressenter. Du har förmåga att engagera, delegera och skapa ett positivt arbetsklimat genom samverkan, delaktighet och kommunikation. Du har en förmåga att ta tillvara medarbetarnas kunskap, erfarenhet och kreativitet för att driva förbättrings- och kvalitetsarbete.

I ledningsgruppen förväntas du se till helheten och är engagerad i områdets strategiska frågor. Du har kreativa idéer och vågar tänka i nya banor. Du bör även ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Region Jämtland Härjedalen erbjuder chefsutvecklingsprogram utifrån dina behov och förutsättningar.

Andra uppgifter

Vänta inte med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare och säljare av andra rekryteringstjänster

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Anna Westh
Verksamhetschef
Telefon: Tel: 063-15 32 32
Email: anna.west@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Maria Lindgren
Vårdförbundet
Telefon: 063-14 29 33
Email: maria.lindgren@vardforbundet.se
Namn: Kristina Grönlund
Kommunal
Telefon: 063-153000 (sökn via växel)
Email: kristina.gronlund@regionjh.se
Namn: Martina Ohlsén
Vision
Telefon:
Email: martina.ohlsen@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/891/2023
Sista ansökningsdag: 2024-02-25

Ansök nu

.