Astma och allergi - Nyheter & Aktuellt

De utbildningar som erbjuds ger möjlighet att i möten och grupper träffa andra i liknande livssituation.

Syftet är att främja barn och ungdomars utveckling samt ge information, råd och verktyg till föräldrar och andra som kan underlätta arbetet i vardagen.

Kontinuerlig uppdatering i utbudet sker över hela året.

På kursavgifter tillkommer moms.

Ange alltid önskemål om ev. specialkost.

Observera att anmälan är bindande. För ej betalande deltagare (föräldrar och anhöriga) på utbildningar som inte avanmält ej nyttjad plats debiteras 300:- och för personal debiteras kursavgiften.

Notera att vid samtliga utbildningar gäller min och max antal deltagare.

Föräldrar till barn/ungdom under 16 år kan ha rätt till ersättning från Försäkringskassan under utbildning, kontakta FK i god tid innan.

Behandlings-/sjukresa enligt gällande regler.

Det finns inga nyheter att visa

Jag vill gärna prenumerera / avsluta min prenumeration på Astma- och allergiteamets nyheter & aktuella utbildningar.

Välj och skriv in din e-postadress och aktivera med knappen så får du/upphör du att få våra utskick i din mail.

Hantera prenumeration

E-postadress är en personuppgift. För att kunna skicka ut vårt nyhetsbrev till dig behöver vi spara din e-postadress i vårt webbpubliceringssystem.

Du avgör själv om du vill lämna några personuppgifter till oss. Uppgifterna kommer endast att behandlas av Region Jämtland Härjedalen och raderas när prenumerationen är avslutad.

Utan samtycke kan vi inte registrera din prenumeration. Genom att skicka prenumerationsanmälan samtycker du till vår registrering av din e-postadress.

Läs mer om vår behandling av personuppgifter samt om hur du går tillväga för att begära rättelse, begränsning av behandlingar m.m. på www.regionjh.se/gdpr