Birka Folkhögskola söker serviceinriktad administratör och deltagarstödjare

Arbetsplatsbeskrivning

Birka Folkhögskola ligger vackert vid Storsjöns strand 9 km utanför Östersund. Skolan har flera långa utbildningar, korta kurser samt konferensverksamhet. Vårt uppdrag styrs både av regeringens syften med folkhögskolan och med uppdrag från vår huvudman Region Jämtland/Härjedalen.

På Birka folkhögskola har vi en helhetssyn på människan. Vår värdegrund för lärande är att människans personliga utveckling är grunden till förmågan att prestera resultat i både praktiskt, teoretiskt och orienterade studier. Skolan arbetar för hållbar utveckling och god folkhälsa.

Arbetsbeskrivning

Ett av tjänstens huvudfokus är skoladministration. Du är ansvarig för rapportering och registrering av deltagare och kurser till Folkbildningsrådet, SCB och CSN. Som handläggare till ekonom och ledning är du behjälplig i dagliga administrativa frågor. I den administrativa delen ingår också att vara GDPR-registrator samt att administrera konferensbokningar.
Du ansvarar för skolans huvudtelefon, mailbox och chattfunktionen på vår hemsida.

En viss tid av arbetstid bemannar du i skolans reception. Där möter du deltagare, kollegor, konferensgäster och andra besökare.

Beroende på din kompetens och intresse fungerar du också som studerandestödjare; att tillsammans med pedagoger och deltagarstödjare hjälpa våra studerande till en bra studietid genom att finnas på plats i klassrum och korridorer för att coacha och stötta.

Du ingår i ett arbetslag bestående av chef, ekonom, kommunikatör och IT-ansvarig.

Kvalifikationer

I arbetet krävs stor administrativ förmåga och det krävs att du är noggrann och kvalitetsmedveten. All registrering och rapportering sker digitalt och du är väl förtrogen med datorn som arbetsredskap. Birka använder Office365 samt Schoolsoft för skoladministration. Som en viktig kugge i skolans serviceorganisation är du hjälpsam, flexibel och serviceminded.

Andra uppgifter

Vi ser fram emot att få din ansökan!

Vi kommer att hantera ansökningarna löpande.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid, 75-100% beroende på den sökandes kvalifikationer
Löneform: Månadslön
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: eller enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Mattias Nordqvist
Bitr rektor
Telefon:
Email: mattias.nordqvist@birkafolkhogskola.se
Namn: Kajsa Uvenberg
Skyddsombud Birka Folkhögskola
Telefon: 073-6526510
Email: kajsa.uvenberg@birkafolkhogskola.se

Fackliga kontaktpersoner

Ansökan

Referensnummer: Persr/441/2019
Sista ansökningsdag: 2019-11-30

Ansök nu

REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN

Postadress: Box 654, 831 27 Östersund
Fakturaadress: Box 910, 831 29 Östersund
E-post: region@regionjh.se
Telefon: 063-14 75 00 (växel)
O
rg. nr: 232100-0214