Distriktssköterska/Sjuksköterska Svegs hälsocentral

Arbetsplatsbeskrivning

Inspirerande jobb som Distriktssköterska inklusive utveckling!
Vi söker dig – distriktssköterska/sjuksköterska som är framåt och tycker om att arbeta i team men också självständigt. Här jobbar du med akuta patienter, planerad mottagning och telefonrådgivning. Tycker du också om att arbeta med förändrings- och utvecklingsarbete så är du den vi söker!

Det finns en lättakut på hälsocentralen i Sveg för att vi på ett ännu bättre sätt kan möta behovet av sjukvård i glesbygd. Patienter med akuta infektioner eller olycksfall kommer direkt till hälsocentralen, blir omhändertagna av sjukvårdsteamet som gör en första medicinsk bedömning och förbereder eventuella provtagningar inför läkarbesöket.

Arbetsbeskrivning

Svegs hälsocentral är en glesbygdscentral och framförallt under vintertid ökar akutverksamheten på grund av turismen i området. Mellan hälsocentralen och närmaste sjukhus är det 18 mil, så både akutvård och annan vård bedrivs vid hälsocentralen.

Vid hälsocentralen bedrivs en bred verksamhet med läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och en biomedicinsk analytiker. Det finns en psykosocial verksamhet, sjukgymnastik, röntgen, laboratorium, barnmorskemottagning, mödrahälsovård och barnhälsovård.

Här finns även 4 OBS - platser för inläggning med dygnet runt vård i samarbete med kommunen. I verksamheten ingår även filialer i Ytterhogdal och Vemdalsskalet.

Kvalifikationer

Det är meriterande om du är utbildad distriktssköterska


Andra uppgifter

Hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar.

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt med bestämt ytterligare erbjudanden.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tidsbegränsad anställning till 2019-08-31 med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse Intervjuer och urval sker löpande, så skicka in din ansökan snarast.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Eva Bjurström
Enhetschef Svegs HC
Telefon: 070-3496768
Email:

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Eva Jensvold
Vårdförbundet
Telefon: 063 - 14 20 00
Email:

Ansökan

Referensnummer: Persr/111/2018
Sista ansökningsdag: 2018-10-21

Ansök nu

REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN

Postadress: Box 654, 831 27 Östersund
Fakturaadress: Box 910, 831 29 Östersund
E-post: region@regionjh.se
Telefon: 063-14 75 00 (växel)
O
rg. nr: 232100-0214