Hälso och sjukvårdsdirektören söker en förbättringsledare.

Arbetsplatsbeskrivning

Brinner du för utveckling och att inspirera människor mot gemensamma mål? Drivs du av utmaningar och förbättringsarbete? Då är du den vi söker!

Hälso- och sjukvårdsdirektören söker en medarbetare som organisatoriskt kommer att vara direkt underställd Hälso- och sjukvårdsdirektören med huvuduppdrag att utveckla Region Jämtland Härjedalens kvalitetsarbete.

Hälso- och sjukvårdsförvaltningen i Region Jämtland Härjedalen omfattar ca 3600 medarbetare fördelade på 15 områden. Vi arbetar för utveckling och tillväxt i länet och ett av huvuduppdragen är att erbjuda medborgarna en god och nära vård präglad av tillgänglighet och kontinuitet. Vår vision är att vara en region att längta till och växa i.

Arbetsbeskrivning

Som förbättringsledare får du en nyckelroll i det kontinuerliga förbättringsarbetet tillsammans med verksamhetens förbättringsledare och alla kunniga medarbetare. Du kommer med ett coachande förhållningssätt att arbeta med att guida och handleda verksamhetens medarbetare och ledare i verksamhetsutveckling på både strategisk och operativ nivå. Inledningsvis kommer huvuduppdraget att utgöras av att som projektledare implementera och vidareutveckla arbetssätt för att planera och styra vårdproduktion i regionen.

I arbetsuppgifterna ingår:
-att leda utvecklings- och förbättringsprojekt
-att självständigt utveckla, leda och delta i förbättringsprocesser, processkartläggningar, värdeflödes analyser och olika workshops.
- att utbilda inom kunskapsområdet.
- att söka ny kunskap och omvandla den till förståeliga och tillämpbara arbetssätt.
- att delta i utvecklingen av förbättringskunskap som kunskapsområde.

Kvalifikationer

Vi vill att du har akademisk examen, gärna inom hälso- och sjukvård. Utbildning inom kvalitetsområdet liksom förbättrings- och processledarutbildning samt praktisk erfarenhet av arbete med produktionsstyrning är starkt meriterande. Du har dokumenterad erfarenhet av praktiskt och systematiskt förbättrings och/eller kvalitetsarbete samt projektledning. Goda kunskaper i MS Excel är en förutsättning och kunskaper inom VBA är meriterande.

Din personlighet är viktig och vi söker dig som, i likhet med oss, vill utvecklas, är förändringsorienterad och som drivs av en vilja att tillföra entusiasm och energi i arbetet. Du har egenskaper som nyfikenhet, förmåga att tänka om, mod att pröva nya saker, uthållighet och vilja att undervisa. Det är av stor vikt att du har god förmåga att arbeta i team, samarbeta med och leda personer med olika yrkesroller och bakgrunder samt att kommunicera och engagera både via skriftlig och muntlig kommunikation.

Meriterande är:
- Utbildning inom kvalitet och/eller kvalitetsteknik.
- Projektledarerfarenhet
- Erfarenhet från arbete med produktionsstyrning och planering
- Goda kunskaper i MS Excel samt VBA

Andra uppgifter

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Maria Söderkvist
Hälso- och sjukvårdsdirektör
Telefon:
Email:

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Gunvi Dahlström
ordf Vision
Telefon:
Email: gunvi.dahlstrom@fv.vision.se

Ansökan

Referensnummer: Pers/418/2019
Sista ansökningsdag: 2019-11-24

Ansök nu

REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN

Postadress: Box 654, 831 27 Östersund
Fakturaadress: Box 910, 831 29 Östersund
E-post: region@regionjh.se
Telefon: 063-14 75 00 (växel)
O
rg. nr: 232100-0214