Arbetsterapeut till sjukgymnast- och arbetsterapienheten

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en region som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter.

Vi söker en Arbetsterapeut som är intresserad av utvecklingsarbete och ständiga förbättringar i den kliniska vardagen. Verksamheten står inför nya utmaningar inom arbetsterapin då vi ser att den akuta sjukvården förändras och våra arbetsuppgifter påverkas. Vi söker dig som vill påverka och utveckla arbetsterapin inom medicinkliniken på Östersunds sjukhus. Du kommer att ingå i en enhet med Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter som arbetar inom medicinska specialiteter. Hos oss finns även ett mobilt stroketeam. Teamarbete med andra professioner är en del av vardagen.

Arbetsbeskrivning

Som Arbetsterapeut hos oss möter du patienter med olika akuta sjukdomstillstånd. Du kommer främst att möta patienter inom diagnoserna, endokrin/hematologi/blod/hormonsjukdomar vid vår medicinenhet. Här kommer du att samarbeta med sjuksköterskor, läkare, undersköterskor och fysioterapeut med patienten i fokus genom personcentrerat arbetssätt.

Arbetsuppgifterna består till stor del av bedömning och viss träning i den akuta fasen. Exempel på arbetsuppgifter kan vara bedömning inför hemgångsplanering och behov av fortsatt rehabilitering. Bedömning av hjälpmedelsbehov, förskrivning samt utprovning av hjälpmedel är en annan viktig uppgift. I arbetet ingår journalföring samt överrapportering till kollegor i nästa led i vårdkedjan som tex slutenvårdsrehab, öppenvård och kommun.

Helgtjänstgöring ingår i arbetet, mer information om upplägg tas under intervjun.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. arbetsterapeut. Som person är du flexibel och har lätt för att prioritera ditt arbete. Du gillar utmaningar och kommer med nya idéer som bidrar till ökad delaktighet och aktivitet för våra patienter.

Andra uppgifter

Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt, då intervjuer påbörjas och genomförs löpande under ansökningstiden.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

http://www.regionjh.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Så snart som möjligt enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Anna Sandström
Tf. enhetschef
Telefon: 063-15 49 69
Email: anna.sandstrom@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Elsa Garli
Sveriges Arbetsterapeuter
Telefon: 063-155433
Email: elsa.garli@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/430/2019
Sista ansökningsdag: 2019-12-01

Ansök nu

REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN

Postadress: Box 654, 831 27 Östersund
Fakturaadress: Box 910, 831 29 Östersund
E-post: region@regionjh.se
Telefon: 063-14 75 00 (växel)
O
rg. nr: 232100-0214