Timbanken – fem kostnadsfria rådgivningstimmar

Timbanken Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är ett rådgivningsstöd för dig som vill utveckla ditt företag. Genom Timbanken kan du under ett år få upp till fem timmars kostnadsfri rådgivning inom ett antal olika områden för att utveckla och framtidssäkra ditt företag.

Region Jämtland Härjedalen driver tillsammans med länets kommuner projektet Timbanken. Nuvarande omgång av Timbanken pågår från och med år 2022 till och med 2024.

Låter Timbanken som något för dig?

Mer information om Timbanken finns på www.timbanken.se/jh Länk till annan webbplats.. Det är även där du registrerar dig för att få tillgång till rådgivningen.

Tveka inte att kontakta Timbanksteamet om du har frågor eller funderingar. Du hittar kontaktuppgifterna för respektive kommun under rubriken Näringslivsenheter Länk till annan webbplats. på Timbankens webbplats.

Om att jobba som rådgivare i Timbanken

Upphandlingen av konsulter för Timbanken 2022-2024 är avslutad.

Flera konsulter hör av sig och visar intresse av att bli Timbanken-konsulter. Tack för att ni tar kontakt – men i nuläget planerar vi inte att göra någon kompletterande upphandling inom nuvarande projektperiod för Timbanken (2022-2024).

Inför en eventuell och förhoppningsvis fortsättning av Timbanken kan det bli aktuellt med ny upphandling. Intresserade konsulter kan hålla sig uppdaterade på vilka upphandlingar som är aktuella bland annat via Region Jämtland Härjedalens avtalskatalog Länk till annan webbplats..

Om det blir aktuellt med nya upphandlingar så kommer information om det också att publiceras i ett inlägg på Regional utvecklings facebooksida. Länk till annan webbplats.