PATIENTMENY - TIMBAL

Vår timbalmeny innehåller smårätter, huvudrätter och efterrätter som är omsorgsfullt tillagade av sjukhusets egna kockar. Måltiden är en viktig del i ditt tillfrisknande och vi hoppas att du hittar något på menyn som passar just dig.

Vi önskar dig en smaklig måltid!

PATIENTMENY - TIMBAL

Vår timbalmeny innehåller smårätter, huvudrätter och efterrätter som är omsorgsfullt tillagade av sjukhusets egna kockar. Måltiden är en viktig del i ditt tillfrisknande och vi hoppas att du hittar något på menyn som passar just dig.

Vi önskar dig en smaklig måltid!

HUVUDRÄTTER

43. Kalops med potatismos. Serveras med morotspuré. (glutenfri, laktosfri, fläskfri)

Nötkött

47. Torsk med hummersås och potatismos. Serveras med ärtpuré. (glutenfri, laktosfri)

Fisk

49. Kyckling med basilikasås och potatismos. Serveras med broccolipuré. (glutenfri, laktosfri)

Fågel (kyckling)

När patienterna ligger inne har vi en rullande timbalmeny som ger ett varierat utbud. Det går även att servera flytsoppor med en efterrätt till timbalpatienter.

SMÅRÄTTER

1. Timbal Pannkaka. Serveras med slät sylt och grädde.

Vegetariskt

2. Morotssoppa med en doft av apelsin. Serveras med en timbal smörgås. (glutenfri, mjölkfri, vegansk)

Vegetariskt
EFTERRÄTTER

27. Pannacotta med mangopuré.
(glutenfri, laktosfri)

29. Chokladpudding. Serveras med grädde. (glutenfri)

30. Kall efterrättssoppa.
(glutenfri, mjölkfri)

31. Vaniljglassbägare.
(glutenfri)

REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN

Postadress: Box 654, 831 27 Östersund
Fakturaadress: Box 910, 831 29 Östersund
E-post: region@regionjh.se
Telefon: 063-14 75 00 (växel)
O
rg. nr: 232100-0214