Hjälpmedels- och förrådsenheten

Hjälpmedels- och förrådsenheten består av hjälpmedelsverksamhet, förråds- och transportlogistik: tre verksamheter med olika inriktningar men med flera beröringsområden.

Foto: Jörgen Nilsson

Verksamheten är belägen i Göviken, på Lugnviksvägen. Enheten köper in, lagerhåller och distribuerar förbrukningsmaterial, hjälpmedel, nutritions-, diabetes- och inkontinensprodukter. Enheten bedriver konsultationer och utbildningar inom hjälpmedelverksamhet, samt ansvarar för Region Jämtland Härjedalens leasingbilar, fordonsförsäkringsfrågor etc

Både centralförrådet och hjälpmedelscentralen använder systemet Sesam2, förskrivare och beställare registrerar sina ordrar i WebSesam.

För hjälp med inloggningsuppgifter: ring kundtjänst 063-14 77 10 eller maila sesam2@regionjh.se

Presentation av vår verksamhet

Så här fungerar det hos oss. Följ med på en rundtur. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Aktuellt från Hjälpmedelscentralen

Aktuellt från Centralförrådet

Påbörja eller avsluta nyhetsprenumeration.

Skriv in din mailadress och tryck på knappen. Markera/avmarkera sedan de nyhetsbrev du vill ha/säga upp med kryssrutorna, klicka sen på knappen Spara.

Hantera prenumeration

E-postadress är en personuppgift. För att kunna skicka ut vårt nyhetsbrev till dig behöver vi spara din e-postadress i vårt webbpubliceringssystem.

Du avgör själv om du vill lämna några personuppgifter till oss. Uppgifterna kommer endast att behandlas av Region Jämtland Härjedalen och raderas när prenumerationen är avslutad.

Utan samtycke kan vi inte registrera din prenumeration. Genom att skicka prenumerationsanmälan samtycker du till vår registrering av din e-postadress.

Läs mer om vår behandling av personuppgifter samt om hur du går tillväga för att begära rättelse, begränsning av behandlingar m.m. på www.regionjh.se/gdpr