Jobbsökande / student

Är du intresserad av att jobba hos oss? Är du student och önskar praktikplats, eller vill göra ditt examensarbete hos oss? Kanske står du inför val av utbildning och enbart är nyfiken på vad vi gör?

Laboratoriemedicin är ett mindre, men komplext laboratorium, som innefattar ett nära samarbete mellan Klinisk mikrobiologi, Klinisk kemi (inkl. Provtagning) och Transfusionsmedicin (inkl. Blodgivning). Vi är i ständig utveckling vad gäller effektivitet och modern teknologi, och arbetar med elektroniska remisser och provsvar. Att jobba här är mycket stimulerande och det finns goda möjligheter till egen utveckling. Variationen i arbetsuppgifterna är stor, då vi jobbar över gränser mellan olika specialiteter. Vi har ett stort eget ansvar och utför i vissa fall medicinsk bedömning av provsvar.

Vi vill ständigt förbättra vår kvalitet och effektivitet, och i samband med det behöver vi studenter. Vi kanske vill validera en ny provrörstyp, testa ut två olika sätt att preparera prover, eller starta upp en ny analysmetod – några exempel på aktuella examensarbeten för BMA-studenter. På Provtagningen tar vi även emot sjuksköterskestudenter för praktik i provtagning.

Är du annars intresserad av praktikplats eller sommarjobb, så hör gärna av dig.

Om du vill komma på ett studiebesök, som elev, AT-läkare eller extern vårdgivare, har vi två Laboratorieinstruktörer som visar dig runt på laboratoriet och svarar på frågor. Om du har en annan yrkesbakgrund som du ändå tror kan vara relevant för vårt arbete, gör en intresseanmälan.

Välkommen!

Söka jobb

Lediga jobb

Intresseanmälan/frågor

Intresseanmälan

Praktikplats

Bengt Hellmark

Gäller det praktik på Provtagningen kontakta Anna Dagersson

Studiebesök

Anna-Lena Henriksson


REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN

Postadress: Box 654, 831 27 Östersund
E-post: region@regionjh.se
Telefon: 063-14 75 00 (växel)
Org. nr: 232100-0214
Fakturaadress: Box 910, 831 29 Östersund
Ekonomienhetens e-post: ekonomienheten@regionjh.se